Pastís tendre d'ametlla amb figues
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- 150 g farina d'ametlla
- 4 figues
- 80 g mantega
- 80 g xocolata blanca
- 80 g sucre morè
- 30 g midó de blat de moro
- 10 g impulsor
- 2 ous
- 1 polsim de sal
- Ametlla laminada crua
PREPARACIÓ
- Preparem el kit per fer un bany maria i fonem, mentre remenem, 80 g de xocolata blanca que hem trencat amb els dits.
- Mentrestant, muntem bé 2 ous amb 80 g de sucre morè i un polsim de sal.
- Si la xocolata ja està desfeta, li incorporem la mateixa quantitat de mantega, 80 g i ho desfem i remenem.
- Aboquem la barreja de xocolata i mantega als ous muntats, amb cura per no perdre l'aire.
- En un altre bol barregem 150 g farina ametlla, 30 g de midó de blat de moro i 10 g d'impulsor.
- Integrem la barreja de farines a la barreja dels ous amb la xocolata.
- Aboquem aquesta massa en 4 motlles individuals untats amb mantega.
- Tallem 4 figues netes a grills.
- Distribuïm les figues tallades en cada motllo i omplim els espais buits amb ametlla laminada crua.
- Posem els motlles en una safata de forn o una cassola grossa i hi posem un dit d'aigua el més calent possible i ho portem al forn, on farem una cocció al bany maria. Programem el forn a 180 ºC durant 30 minuts.
- Quan el pastís ja no cremi, ens el podrem menjar. És bo tebi, però també es pot guardar a la nevera.
- No recomanem desemmotllar-lo, perquè es podrien trencar les vores del pastís.
