Peix a la tahitiana, un pim pam sofisticat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
200 g de verat o un altre peix blau
Gamba pelada i/o vieires
Ceba
Pastanaga
Cogombre
Bitxo
Mitja llima
Llet de coco
Gingebre
Coriandre
Menta
Sal
PREPARACIÓ
- Netegem el verat.
- Traiem l'espina i separem els lloms.
- Rasquem la part de la pell per treure-li el tel.
- Tallem el verat a daus i el reservem.
- Tallem les gambes pelades a daus.
- En un bol, hi posem pela de llima o llimona, el suc del cítric, un bitxo, gingebre, un polsim de sal i la llet de coco.
- Macerem el peix, les vieires i les gambes durant una estona (és preferible fer-ho unes hores abans a la nevera).
- Mentre es macera el peix, tallem les verdures a daus. A més del cogombre, la ceba i la pastanaga, podeu posar-hi tomàquet, per exemple.
- Emplatem el peix marinat amb les verdures crues i acabem de donar-hi gust amb una mica de coriandre i menta fresca.