Peix a la tahitiana, un pim pam sofisticat

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 200 g de verat o un altre peix blau

    Gamba pelada i/o vieires

    Ceba

    Pastanaga

    Cogombre

    Bitxo

    Mitja llima

    Llet de coco

    Gingebre

    Coriandre

    Menta

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Netegem el verat.
  2. Traiem l'espina i separem els lloms.
  3. Rasquem la part de la pell per treure-li el tel. 
  4. Tallem el verat a daus i el reservem.
  5. Tallem les gambes pelades a daus.
  6. En un bol, hi posem pela de llima o llimona, el suc del cítric, un bitxo, gingebre, un polsim de sal i la llet de coco.
  7. Macerem el peix, les vieires i les gambes durant una estona (és preferible fer-ho unes hores abans a la nevera).
  8. Mentre es macera el peix, tallem les verdures a daus. A més del cogombre, la ceba i la pastanaga, podeu posar-hi tomàquet, per exemple.
  9. Emplatem el peix marinat amb les verdures crues i acabem de donar-hi gust amb una mica de coriandre i menta fresca. 
Anar al contingut