Rosbif amb salsa de cireres
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1 tall d'un kg de mitjana de vedella neta
- 1 kg de cireres vermelles i grosses
- 250 ml de vi de porto
- 1/2 copeta d'aiguardent de cireres
- 1 llauna de pebrots del piquillo en conserva, sense oli
- 1 cullerada de concentrat de carn
- 1 tasseta d'aigua
- 6 cebes tendres
- 1 nou de mantega
PREPARACIÓ
- Preescalfeu el forn a 220 graus i marqueu la vedella, que heu de treure una estona abans de la nevera, ben salpebrada en una paella.
- Després, poseu-la al forn 10 minuts.
- Per recuperar la glaça de la paella, feu-hi fondre la mantega i salteu-hi les cireres sense pinyol.
- Després, afegiu-hi el licor de cireres, flamegeu-lo, i deixeu-hi reduir el vi de porto fins que no faci olor d'alcohol.
- Escalfeu una mica d'aigua uns segons al microones, perquè el concentrat de vedella quedi més líquid, i l'afegiu a les cireres.
- Talleu la ceba i daureu-la a la paella amb una miqueta d'oli. Després, afegiu-hi el pebrot del piquillo.
- Poseu la vedella al plat amb sal de Maldon, poseu les cebes i el pebrot al costat i amaniu-ho amb la salsa de cireres.