Torradetes de mató amb albercoc
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El mató és un formatge fresc amb contingut en greix moderat, ric en calci i proteïnes.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 100 g mató
- 1 albercoc
- 1 llimona
- Torradetes salades
- Mascarpone
- Melmelada d'albercoc
- Rom
- Menta
PREPARACIÓ
1. Tallem un albercoc a daus petits i el posem en un bol, juntament amb un parell de cullerades de melmelada d'albercoc i un raig de rom. Ho integrem bé i ho reservem.
2. En un got batedor, hi afegim 100 g de mató, 1 cullerada de mascarpone. Ho turbinem fins a aconseguir una textura llisa.
3. També hi afegim la ratlladura d'1 llimona i unes fulles de menta picades. Ho reservem en un bol.
4. Muntem les torradetes. A la base hi posem la barreja de mató i mascarpone; tot seguit, la barreja d'albercoc, melmelada i rom; i per acabar, una fulla petita de menta.