Torradetes de mató amb albercoc

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mató és un formatge fresc amb contingut en greix moderat, ric en calci i proteïnes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 100 g mató
  • 1 albercoc
  • 1 llimona
  • Torradetes salades
  • Mascarpone
  • Melmelada d'albercoc
  • Rom
  • Menta
  •  

PREPARACIÓ

1. Tallem un albercoc a daus petits i el posem en un bol, juntament amb un parell de cullerades de melmelada d'albercoc i un raig de rom. Ho integrem bé i ho reservem.

2. En un got batedor, hi afegim 100 g de mató, 1 cullerada de mascarpone. Ho turbinem fins a aconseguir una textura llisa.

3. També hi afegim la ratlladura d'1 llimona i unes fulles de menta picades. Ho reservem en un bol.

4. Muntem les torradetes. A la base hi posem la barreja de mató i mascarpone; tot seguit, la barreja d'albercoc, melmelada i rom; i per acabar, una fulla petita de menta.

Anar al contingut