Valoritzar el xerigot, treball conjunt de l'IRTA i formatges Montbrú
19/05/2022
El sèrum de la llet, també conegut amb el nom de xerigot, no se sol aprofitar en formatgeries petites i mitjanes i cal portar-ho a la planta de residus. Aram l'Irta i Montbrú treballen junts per revaloritzar el xerigot i crear un valor econòmic més amb nous productes o usos. Brigitte Martínez, tècnic d'innovació de l'IRTA, i Martí Padrisa, formatger de MONTBRÚ, ens expliquen aquest treball conjunt.· Pregunta: La iniciativa de l'IRTA i Montbrú és al voltant del sèrum de la llet o popularment anomenat?
· Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt, a triar pel guanyador
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.