El cor d'Europa

"Afers exteriors" menja fondue suïssa

Una periodista suïssa, filla de catalans, mostrarà a Miquel Calçada la millor manera de menjar fondue i farà un recorregut per la història de la banca en aquest país.

Dijous a la nit, després del "Telenotícies vespre" i abans de "Polònia", TV3 presenta un nou capítol d'"Afers exteriors", en què Miquel Calçada visita Suïssa.

Miquel Calçada va fins a Suïssa per esporgar un jardí i per posar una rentadora. En companyia d'un jardiner de Viladecans i la seva família, Miquel Calçada coneixerà una nova modalitat de robar flors: robar pagant. I un economista farà una radiografia exhaustiva del tarannà suís tot degustant una xocolata desfeta amb nata.

Finalment, per conèixer el secret de la xocolata suïssa, un DJ de Barcelona instal·lat a Zuric cuinarà per a l'"Afers exteriors".

Ja fa més de vuit anys que Miquel Calçada va començar aquesta aventura de viatjar pel món a la recerca dels catalans que viuen fora del nostre país i, a través d'ells, de la seva història personal, i per conèixer l'indret on ara viuen. Són mirades personals fetes a instància del peculiar estil del Miquel.

Anar al contingut