Gastronomia

Aquesta setmana, el Priorat al "Cuines"

Aquesta setmana gaudirem de les receptes de Toni Bru, del restaurant Celler de l'Àspic, de Falset. La "cuina de casa", feta amb productes ecològics, anirà a càrrec de la Dolors Sellés, una mestra jubilada de la mateixa població.

El Celler de l'Àspic pertany a la xarxa de restaurants de km 0 per la quantitat de productes de la comarca que fa servir en els seus plats.

Dilluns, Toni Bru, cuiner de llarga experiència i reconeixement, ens ensenyarà a fer la sopa de patata amb tòfona i ravioli de botifarra; un plat senzill, però boníssim, amb patates de Prades i tòfona dels Ports. L'endemà, l'arròs amb sipietes i carxofes, amb l'arròs del Delta i les sipietes de Sant Carles de la Ràpita. Dimecres ens farà el bacallà amb espinacs, fesols del ganxet i alls. En aquest plat, els alls són de Belltall. I, dijous, per acabar, els calamars amb calçots, amb el peix de la llotja de Sant Carles.

A l'espai "Cuina de casa" de divendres, Dolors Sellès, mestra jubilada de Falset, prepararà un remenat de pastanaga i pernil, amb tot ecològic, apte per a qualsevol aperitiu i amb infinitat d'alternatives per presentar-ho. Us sorprendrà aquesta deliciosa manera de cuinar les pastanagues!!

Anar al contingut