Gastronomia

El restaurant Can Vallès, a "Cuines"

Josep Álvarez, xef del restaurant, ens ensenya a preparar alguns dels plats més demanats de la seva carta: cargols de punxa amb ceps i ous de corral, turnedó de bacallà amb salsa de gerds, tallarines de sèpia...

Can Vallès, a l'Eixample de Barcelona, és un d'aquells restaurants que té més èxit de públic que ressò mediàtic. Aquesta setmana visitarà per primer cop el "Cuines", després d'anys de fer una cuina de plats tradicionals i dels clàssics interpretats pel xef i copropietari, Josep Álvarez.

Dilluns, el Josep cuinarà un turnedó de bacallà amb salsa de gerds. Dimarts serà el torn d'unes divertides tallarines de sèpia a la carbonara de pinyons. La festivitat de l'11 de Setembre farem una pausa, però dijous 12 tornem amb uns cargols de punxa amb ceps i ou de corral, que és un dels plats que més els demanen al restaurant.

Divendres és el torn dels cuiners amateurs. I Sílvia Martínez, una relacions públiques de Barcelona, compartirà amb tots nosaltres l'elaboració d'un pastís de llima, fàcil i deliciós.
Anar al contingut