Gastronomia

El restaurant Sauló, de Vallromanes, al "Cuines"

Cuina tradicional amb tocs d'autor i productes de proximitat: és l'aposta dels xefs del restaurant, que ens presenten alguns plats de la seva carta.

Aquesta setmana, el plató del "Cuines" obre les portes al restaurant Sauló, de l'hotel Can Galvany Golf & Spa, de Vallromanes. Els cuiners Pep Casas, xef d'aquest restaurant del Vallès Oriental, i el seu ajudant de cuina, Pau Gener, ens visiten per presentar-nos una cuina tradicional amb tocs d'autor que aposta clarament pels productes de proximitat. Coneixerem alguns plats de la seva carta.
 
Dilluns començarem amb unes natilles de ceba caramel·litzada amb patates i espàrrecs verds. Dimarts cuinarem pèsols amb pernil i calamars; el llegum de la temporada. Dimecres aprendrem a fer espatlletes de conill amb xocolata, rossinyols i salsifins. I dijous acabarem amb un bacallà al pil-pil amb mongetes del ganxet.
 
Les postres les reservem per a l'espai "Cuina de Casa". Xavier Zaragoza, un periodista de Tarragona que ara fa treball social amb nens, ens prepararà unes trufes disfressades, unes postres divertides i fàcils, ideals perquè els nens s'animin a la cuina, però que se les disputaran petits i grans.
Anar al contingut