Gastronomia

El restaurant Suculent, de Barcelona, a "Cuines"

Aquesta setmana, les receptes protagonistes del programa provenen d'un restaurant amb vocació de casa de menjars. El seu xef, Antonio Romero, explicarà com preparar seitons en vinagre, verat en escabetx i una recepta ben tradicional, el cap i pota.

Aquesta setmana, "Cuines" rebrà la visita del Suculent de Barcelona, un restaurant amb vocació de casa de menjars que ha obert aquest any sota la direcció culinària de Carles Abellan.

El seu xef, Antonio Romero, format a El Bulli, ensenyarà dilluns a marinar els seitons en vinagre, que els fa sencers, amb cítrics i crema d'olives. Dimarts hi haurà peix amb el seu verat en escabetx de pastanaga. I, finalment, dimecres ens ensenyarà a fer una recepta ben tradicional, com és el cap i pota. Amb aquest plat s'acomiadarà el cuiner professional, ja que dijous no hi haurà programa amb motiu de la festivitat de la Constitució.

Finalment, divendres tornarem amb la cuina de casa ecològica de la mà de la Montserrat Ballart, una treballadora familiar que ve des de Malgrat de Mar (Maresme) per presentar-nos el seu arròs integral amb fruita seca.



Anar al contingut