#DivendresTV3

Tertúlia d'actualitat, cuina del cargol i un viatge als anys 80, a "Divendres"

Aquest dimarts, enriquim el nostre paladar amb el xef Pep Nogué i els seus consells per cuinar cargols des d'Òdena. I a plató: tertúlia d'actualitat i parlarem d'un llibre molt especial que ens farà viatjar als anys 80.

Aquest dimarts, al plató de "Divendres" tornem als anys 80 i 90 a través del llibre "Los niños de EGB y sus padres que eran como niños",  que acaba de publicar l'escriptor i guionista Xavier Gassió i la seva filla Anna. Amb la col·laboració de Sílvia Soler, Mabel Martí i Ana Boadas, recordem aquest període amb molts dels objectes mítics d'aquells anys que tots reconeixerem i que segurament provocaran nostàlgia als nostres espectadors.

També seguirem  Espartac Peran durant el seu recorregut per la localitat d'Òdena, avui al costat del xef i crític culinari Pep Nogué, per enriquir el nostre paladar amb la cuina del cargol. Us presentarem  la vinyala, la varietat de cargol més apreciada i a la qual Òdena dedica una fira des de fa quatre anys.

I la tertúlia d'actualitat obrirà la tarda amb Xavi Coral i els seus tertulians Odei Etxearte, Antonio Franco, Carles Capdevila i Tian Riba, per comentar el més destacat del dia, amb la participació dels nostres seguidors a Twitter i Facebook .

En directe, 16.40 TV3
Anar al contingut