
Cuines amb Marc Ribas
El bacallà: a la llauna, amb samfaina, en bunyols o com tu vulguis
El podem comprar fresc, salat, congelat... El bacallà és un dels peixos més versàtils i admet mil i una preparacions

Cuines amb Marc Ribas
Els bunyols molen molt: receptes per menjar-ne tota la Quaresma

Cuines amb Marc Ribas
Tenim la sípia de temporada: 9 receptes més enllà de la sípia amb mandonguilles

Cuines amb Marc Ribas
Romesco, xató, salvitxada i salsa de calçot. Les variacions de la salsa amb nyores

Cuines amb Marc Ribas
Receptes de Carnaval: la cuina de la festa carnal

Cuines amb Marc Ribas
En diguis Dijous Gras o Dijous Llarder: truita, coca de llardons i botifarra d'ou

Cuines amb Marc Ribas
Les millors receptes de croquetes: cruixents per fora i cremoses per dins

Cuines amb Marc Ribas
13 sopes d'hivern reconfortants amb ingredients de temporada

Cuines amb Marc Ribas
Cinc receptes lleugeres postfestes

Cuines amb Marc Ribas




