Albergínia amb bacallà i olivada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
1 albergínia
- 60 g bacallà esqueixat
- 50 g olives negres
- 20 ml oli OVE
- Avellanes torrades
- Vinagre
PREPARACIÓ
- Escalfem oli d'oliva en una paella.
- Mentre s'escalfa, tallem a bastons una albergínia.
- Fregim l'albergínia i la reservem en un paper absorbent.
- Li fem una segona cocció a la fregidora d'aire durant 4 minuts a 180º.
- Mentrestant, preparem l'olivada. En un got batedor, hi afegim 50 g d'olives negres sense pinyol, una mica d'oli de la conserva, un raig de vinagre i 20 ml d'oli OVE. Ho triturem i ho reservem.
- Afegim un grapat d'avellanes torrades al morter i els piquem.
- Emplatem les albergínies, amb una mica d'olivada i hi afegim bacallà esqueixat. Per acabar, hi afegim les avellanes picades i un raig d'oli.
