Albergínia amb bacallà i olivada

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'albergínia és una hortalissa pobra en energia amb un elevat contingut de fibra, especialment si es consumeix amb la pell, com en la recepta.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    1 albergínia

  • 60 g bacallà esqueixat 
  • 50 g olives negres
  • 20 ml oli OVE
  • Avellanes torrades
  • Vinagre

PREPARACIÓ

  1. Escalfem oli d'oliva en una paella.
  2. Mentre s'escalfa, tallem a bastons una albergínia.
  3. Fregim l'albergínia i la reservem en un paper absorbent.
  4. Li fem una segona cocció a la fregidora d'aire durant 4 minuts a 180º.
  5. Mentrestant, preparem l'olivada. En un got batedor, hi afegim 50 g d'olives negres sense pinyol, una mica d'oli de la conserva, un raig de vinagre i 20 ml d'oli OVE. Ho triturem i ho reservem.
  6. Afegim un grapat d'avellanes torrades al morter i els piquem.
  7. Emplatem les albergínies, amb una mica d'olivada i hi afegim bacallà esqueixat. Per acabar, hi afegim les avellanes picades i un raig d'oli.
Anar al contingut