Amanides de mozzarela i de llegums
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: David Torné
- Dificultat: Baixa
- Restaurant: Els Llegums
INGREDIENTS
PER A L'AMANIDA DE MOZZARELLA DE BÚFALA:
500 g de tomàquet cirerol
200 g de mozzarella de búfala
100 g de ceba de Figueres
50 g d'olives negres
125 ml d'oli d'oliva
20 g d'alfàbrega fresca
25 g de formatge parmesà
Pinyons
PER A LA DE LLENTIES:
Llenties caviar
Vinagreta d'anxoves
PER A LA DE CIGRONS:
Cigrons
Tonyina
Ous
Oli d'alfàbrega
PREPARACIÓ
- Per a l'amanida de mozzarella de búfala, posem com a base els tomàquets cirerol, després la ceba de Figueres tallada a ploma i macerada en vinagre, el formatge mozzarella o una burrata, si ho preferiu, i unes olives negres.
- Per amanir-la preparem una mena de pesto, amb l'alfàbrega fresca, l'oli i el parmesà, però sense els pinyons, que els posarem sencers per sobre.
- L'amanida de llenties caviar la preparem amb el llegum cuit, uns cirerols i una vinagreta d'anxoves.
- L'amanida de cigrons cuits porta tonyina i ou dur i l'amanim amb oli d'alfàbrega.