Amanides de mozzarela i de llegums

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: David Torné
  • Dificultat: Baixa
  • Restaurant: Els Llegums

INGREDIENTS

  • PER A L'AMANIDA DE MOZZARELLA DE BÚFALA:

    500 g de tomàquet cirerol

    200 g de mozzarella de búfala

    100 g de ceba de Figueres

    50 g d'olives negres

    125 ml d'oli d'oliva

    20 g d'alfàbrega fresca

    25 g de formatge parmesà

    Pinyons

     

    PER A LA  DE LLENTIES:

    Llenties caviar

    Vinagreta d'anxoves

     

    PER A LA DE CIGRONS:

    Cigrons

    Tonyina

    Ous

    Oli d'alfàbrega

PREPARACIÓ

  1. Per a l'amanida de mozzarella de búfala, posem com a base els tomàquets cirerol, després la ceba de Figueres tallada a ploma i macerada en vinagre, el formatge mozzarella o una burrata, si ho preferiu, i unes olives negres.
  2. Per amanir-la preparem una mena de pesto, amb l'alfàbrega fresca, l'oli i el parmesà, però sense els pinyons, que els posarem sencers per sobre. 
  3. L'amanida de llenties caviar la preparem amb el llegum cuit, uns cirerols i una vinagreta d'anxoves.
  4. L'amanida de cigrons cuits porta tonyina i ou dur i l'amanim amb oli d'alfàbrega. 
Anar al contingut