Bacallà de Setmana Santa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

    1. Bacallà skerei
    2. Farina
    3. Ous
    4. Espàrrecs verds
    5. Pèsols
    6. Romesco (nyores, vi ranci, picada de fruits secs, all, pa...)
    7. Oli d'oliva

     

     

PREPARACIÓ

  1. Bullim els ous i els pelem.
  2. Enfarinem el bacallà i el fregim uns minuts amb oli d'oliva ben calent.
  3. En una cassola, saltem els espàrrecs i els pèsols i hi afegim el romesco.
  4. Remenem i hi incorporem el bacallà fregit.
  5. Hi afegim els ous durs, una mica d'aigua, escalfem a foc fort uns segons i emplatem. 
Anar al contingut