Banana Bread
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Sofia Jané
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
- 5 plàtans madurs
- 200 g farina
- 130 g sucre morè
- 75 g oli d'oliva suau
- 1 ou
- 10 g impulsor (llevat químic)
- 3 g vainilla
- 2 g canyella en pols
- 2 g sal
- Ratlladura de pell de llimona i taronja
- 125 g nous pecanes
- 125 g gotes de xocolata negra
PREPARACIÓ
- Batrem els ous amb el sucre en un robot tipus Kitchen Aid amb varetes.
- Dins d'un bol, triturarem 4 dels 5 plàtans madurs amb una forquilla i els barrejarem amb la ratlladura dels cítrics
- Seguidament, treure'm el bol del robot i afegirem els plàtans triturats a la barreja dels ous i el sucre.
- Ho remanarem tot bé amb l'ajuda d'una espàtula.
- A poc a poc, incorporarem la farina tamisada, l'impulsor, la vainilla, la canyella i la sal a la barreja. Ho barregem bé fins que es transformi en una massa uniforme.
- Piquem les nous pecanes a trossets amb un ganivet i les afegirem a la massa, juntament amb l'oli i les gotes de xocolata.
- Engreixarem els motlles i hi introduirem la barreja tenint en compte que hem de deixar un marge perquè pugi el pastís.
- Tallarem el plàtan restant per la meitat i el col·locarem a la part superior del pastís.
- Fornejarem el pastís a 180ºC uns 30' o fins que l'interior arribi als 90ºC.