Banana Bread

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Sofia Jané
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 5 plàtans madurs
  • 200 g farina
  • 130 g sucre morè
  • 75 g oli d'oliva suau
  • 1 ou
  • 10 g impulsor (llevat químic)
  • 3 g  vainilla
  • 2 g canyella en pols
  • 2 g sal
  • Ratlladura de pell de llimona i taronja
  • 125 g nous pecanes
  • 125 g gotes de xocolata negra

PREPARACIÓ

  1. Batrem els ous amb el sucre en un robot tipus Kitchen Aid amb varetes.
  2. Dins d'un bol, triturarem 4 dels 5 plàtans madurs amb una forquilla i els barrejarem amb la ratlladura dels cítrics
  3. Seguidament, treure'm el bol del robot i afegirem els plàtans triturats a la barreja dels ous i el sucre.
  4. Ho remanarem tot bé amb l'ajuda d'una espàtula.  
  5. A poc a poc, incorporarem la farina tamisada, l'impulsor, la vainilla, la canyella i la sal a la barreja. Ho barregem bé fins que es transformi en una massa uniforme.
  6. Piquem les nous pecanes a trossets amb un ganivet i les afegirem a la massa, juntament amb l'oli i les gotes de xocolata. 
  7. Engreixarem els motlles i hi introduirem la barreja tenint en compte que hem de deixar un marge perquè pugi el pastís.
  8.  Tallarem el plàtan restant per la meitat i el col·locarem a la part superior del pastís. 
  9. Fornejarem el pastís a 180ºC uns 30' o fins que l'interior arribi als 90ºC.
Anar al contingut