Gelat de plàtan i granola de xocolata i fruita seca acompanyat de cireres
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Plàtans madurs
50 g de xocolata negra
10 g de cacau en pols 100%
40 ml d'oli de gira-sol
75 g de mel
20 g de sucre blanc
25 g de sucre morè
2 g de canyella
50 g d'avellanes torrades i esmicolades
300 g de civada
Nous
Cireres
PREPARACIÓ
- Tallem els plàtans madurs a rodanxes i les congelem.
- En un bol, barregem la mel amb l'oli de gira-sol i els sucres.
- Ho remenem amb l'espàtula.
- Hi afegim la canyella i les avellanes.
- Ho tornem a remenar i hi incorporem la civada i el cacau en pols.
- Quan tinguem la barreja ben feta, ho posem en una plata de forn amb paper.
- Ho enfornem a 150 graus cinc minuts.
- Ho treiem del forn, ho tornem a barrejar i ho enfornem cinc minuts més.
- Quan sigui cruixent, reservem.
- Amb la batedora, triturem el plàtan congelat fins que tingui una textura cremosa.
- Servim el gelat de plàtan amb la granola de fruita seca, bocinets de xocolata negra esmicolada, nous i fruita fresca, en aquest cas cireres.