Gelat de plàtan i granola de xocolata i fruita seca acompanyat de cireres

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Plàtans madurs

    50 g de xocolata negra

    10 g de cacau en pols 100%

    40 ml d'oli de gira-sol

    75 g de mel

    20 g de sucre blanc

    25 g de sucre morè

    2 g de canyella

    50 g d'avellanes torrades i esmicolades

    300 g de civada

    Nous

    Cireres

PREPARACIÓ

  1. Tallem els plàtans madurs a rodanxes i les congelem.
  2. En un bol, barregem la mel amb l'oli de gira-sol i els sucres.
  3. Ho remenem amb l'espàtula.
  4. Hi afegim la canyella i les avellanes.
  5. Ho tornem a remenar i hi incorporem la civada i el cacau en pols.
  6. Quan tinguem la barreja ben feta, ho posem en una plata de forn amb paper.
  7. Ho enfornem a 150 graus cinc minuts.
  8. Ho treiem del forn, ho tornem a barrejar i ho enfornem cinc minuts més.
  9. Quan sigui cruixent, reservem.
  10. Amb la batedora, triturem el plàtan congelat fins que tingui una textura cremosa. 
  11. Servim el gelat de plàtan amb la granola de fruita seca, bocinets de xocolata negra esmicolada, nous i fruita fresca, en aquest cas cireres.
Anar al contingut