Batut de caramel machiatto
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER AL BATUT:
225 ml de llet
25 g de sucre
35 ml de cafè exprés de màquina
0,5 unitats de vainilla
75 g de xocolata blanca caramel·litzada
PER A L'ESCUMA:
250 ml de llet
50 g de sucre
1,5 unitats de gelatina
PREPARACIÓ
- En un cassó, caramel·litzem el sucre amb la vainilla.
- Quan comenci a agafar color, hi afegim una mica de cafè i ho remenem bé.
- A continuació, ho traiem del foc i hi afegim la resta de cafè, la llet i la xocolata blanca caramel·litzada.
- Ho barregem bé, quan encara està calent, i, després ho deixem refredar.
- Quan el batut és fred, el posem en un got o copa plena de glaçons ben picadets i ho reservem a la nevera.
- Per preparar l'escuma, posem el sucre en un cassó i quan es comenci a caramel·litzar apaguem el foc i tallem la cocció amb la llet.
- Com en el cas del batut, la llet la incorporem en dues o tres vegades i ho remenem bé.
- A continuació, hi posem la gelatina perquè es defensi i tornem a remoure bé.
- Ho deixem refredar.
- Un cop sigui fred, ho posem en un sifó per fer-ne l'escuma.
- La posem a sobre de la copa del batut.