Batut de caramel machiatto

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER AL BATUT:

    225 ml de llet

    25 g de sucre

    35 ml de cafè exprés de màquina

    0,5 unitats de vainilla

    75 g de xocolata blanca caramel·litzada

     

    PER A L'ESCUMA:

    250 ml de llet

    50 g de sucre

    1,5 unitats de gelatina

     

PREPARACIÓ

  1. En un cassó, caramel·litzem el sucre amb la vainilla.
  2. Quan comenci a agafar color, hi afegim una mica de cafè i ho remenem bé.
  3. A continuació, ho traiem del foc i hi afegim la resta de cafè, la llet i la xocolata blanca caramel·litzada.
  4. Ho barregem bé, quan encara està calent, i, després ho deixem refredar.
  5. Quan el batut és fred, el posem en un got o copa plena de glaçons ben picadets i ho reservem a la nevera.
  6. Per preparar l'escuma, posem el sucre en un cassó i quan es comenci a caramel·litzar apaguem el foc i tallem la cocció amb la llet.
  7. Com en el cas del batut, la llet la incorporem en dues o tres vegades i ho remenem bé.
  8. A continuació, hi posem la gelatina perquè es defensi i tornem a remoure bé.
  9. Ho deixem refredar.
  10. Un cop sigui fred, ho posem en un sifó per fer-ne l'escuma.
  11. La posem a sobre de la copa del batut.

 

Anar al contingut