Boletes de formatge

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El formatge parmesà, al ser un formatge molt sec, té molta concentració de nutrients: és ric en energia, en greixos, en proteïnes i en minerals com el calci.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    60 g farina

  • 25 g formatge parmesà
  • 25 g formatge emmental
  • 10 ml aigua amb gas
  • 2 ous
  • 1 llima
  • Farigola
  • Melmelada de tomàquet
  • Oli gira-sol
  • Sal

     

PREPARACIÓ

  1. Ratllem en un bol 25 g de formatge parmesà i 25 g de formatge emmental.
  2. Separem la clara i el rovell d'un ou i afegim el rovell al bol dels formatges junt amb una mica de farigola que desfullem. Ho barregem fins que quedi una pasta.
  3. Fem les boletes amb aquesta pasta i les reservem.
  4. Farem una mena de tempura en un altre bol on posem 1 ou, 1 cullerada de farina, sal i un raig d'aigua amb gas. Ho barregem. 
  5. Passem les boletes per la tempura i les anirem fregint de tres en tres en oli ben calent. 
  6. Emplatem les boletes amb una mica de ratlladura de llima per sobre. Les acompanyarem de melmelada de tomàquet.
Anar al contingut