Boletes de formatge
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El formatge parmesà, al ser un formatge molt sec, té molta concentració de nutrients: és ric en energia, en greixos, en proteïnes i en minerals com el calci.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
60 g farina
- 25 g formatge parmesà
- 25 g formatge emmental
- 10 ml aigua amb gas
- 2 ous
- 1 llima
- Farigola
- Melmelada de tomàquet
- Oli gira-sol
-
Sal
PREPARACIÓ
- Ratllem en un bol 25 g de formatge parmesà i 25 g de formatge emmental.
- Separem la clara i el rovell d'un ou i afegim el rovell al bol dels formatges junt amb una mica de farigola que desfullem. Ho barregem fins que quedi una pasta.
- Fem les boletes amb aquesta pasta i les reservem.
- Farem una mena de tempura en un altre bol on posem 1 ou, 1 cullerada de farina, sal i un raig d'aigua amb gas. Ho barregem.
- Passem les boletes per la tempura i les anirem fregint de tres en tres en oli ben calent.
- Emplatem les boletes amb una mica de ratlladura de llima per sobre. Les acompanyarem de melmelada de tomàquet.