Burrito de costella de porc
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Aquest és un plat complet, ja que conté tots els ingredients d'un àpat equilibratAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 tortilles de blat grans
500 g de costella de porc
150 g de mongeta seca vermella
120 g de formatge cremós d'ovella
Mig pebrot vermell
Mitja ceba vermella
6 rodelles de xili de Jalapa envinagrat
Coriandre
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Posem sal i pebre a la costella de porc i la marquem en una olla a pressió amb una mica d'oli d'oliva.
- Escorrem les mongetes que hem tingut hidratant-se a la nevera amb aigua mineral durant 12 hores.
- Afegim les mongetes a l'olla a pressió juntament amb la carn de costella de porc i ho cobrim amb aigua mineral. Tapem i deixem coure 20 minuts des que comenci a xiular. Passats aquests 20 minuts, apaguem el foc i deixem reposar fins que l'olla hagi perdut el vapor.
- Fem la salsa pico de gallo tallant a dauets petits la ceba, el pebrot vermell i les rodelles de xili de Jalapa. Ho afegim tot en un bol. En aquest mateix bol, hi afegim també fulles picades de coriandre a voluntat. A part, ratllem 120 g de formatge cremós d'ovella i reservem.
- Obrim l'olla a pressió i traiem la costella de porc cuita. L'esfilagarsem amb les mans i reservem la carn en un bol. També traiem de l'olla les mongetes cuites i les passem al bol de la carn. Afegim un raig del suc de cocció de les mongetes i barregem amb cura tots els ingredients.
- Obrim el paquet de tortilles, n'agafem una i, a la part central, hi posem una mica del farcit de la carn i les mongetes, formatge i una mica de salsa pico de gallo. Muntem el burrito assegurant-nos que quedi tancat pels extrems.
- Escalfem els burritos en una paella sense oli, fins que la tortilla agafi color de torradet.