Carpaccio de salmó amb cítrics

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El salmó és un peix blau, ric en greixos omega-3, protectors de la salut del cor i del sistema circulatori.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    130 g salmó fumat Royal

  • 70 ml oli OVE
  • 10 ml vinagre Cabernet
  • 4 puntes espàrrecs blancs
  • 1 magrana
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • Anet fresc
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Fem una vinagreta. En un pot de vidre amb tapa, hi afegim el suc de mitja magrana, el suc de mitja llimona, 70 ml d'oli OVE, 10 ml de vinagre Cabernet i la ratlladura d'una taronja. Tapem i emulsionem sacsejant. Ho reservem.
  2. Agafem el plat de presentació i estenem el salmó fumat. Reservem un moment.
  3. Pelem i traiem els grills d'una taronja. És important treure l'albedo dels grills, la part blanca.
  4. Distribuïm els grills de taronja al plat.
  5. Tallem per la meitat 4 puntes d'espàrrecs i els repartim pel plat de presentació.
  6. Traiem els grans de la mitja magrana que ens ha quedat i els repartim per sobre el carpaccio.
  7. Recuperem la vinagreta i l'hi posem per damunt, juntament amb una mica d'anet fresc.
Anar al contingut