Salmó amb vinagreta de mostassa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La mostassa, una espècie de gust fort i picant, en ressalta la quantitat de potassi, fòsfor, calci i seleni així com de vitamina C i greixos omega-3Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 tall de salmó
- 1 taronja
- 1 ceba tendra
- 1 gra d'all
- 1 cullerada de mel
- 1 cullerada de mostassa de mel
- 1 cullerada de vinagre
- Mig cabdell d'enciam
- Gingebre fresc
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Pelem i piquem un gra d'all. Pelem i tallem una ceba tendra a rodelles.
- Distribuïm l'all i la ceba a la base d'un recipient apte per coure al microones. Ho salem i hi afegim un raig d'oli OVE.
- Fem un amaniment ratllant en un bol la pell d'una taronja; hi afegim el suc de mitja taronja, una mica de gingebre ratllat, una cullerada de mel i un polsim de sal. Ho barregem bé i ho reservem un moment.
- Posem un tall de salmó al recipient sobre la ceba i hi aboquem per sobre l'amaniment. Tapem el recipient i ho coem al microones 4 minuts a 800 W.
- Un cop cuit el salmó, el deixem reposar 2 minuts dins del recipient sense destapar-lo.
- Fem una vinagreta amb 1 cullerada de mostassa amb mel, el suc de la mitja taronja reservada, una mica de sal, un bon raig d'oli OVE, un raig de vinagre i una mica de pebre negre. Ho barregem i ho reservem.
- Escalfem una paella amb un raig d'oli. Mentre s'escalfa, tallem 2 quarts d'un cabdell d'enciam. Quan l'oli està calent, els marquem a foc fort.
- Ho emplatem posant a la base la ceba cuita, el tall de salmó a sobre, l'enciam marcat com a acompanyament i acabem salsant-ho amb la vinagreta de mostassa.