Salmó amb vinagreta de mostassa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mostassa, una espècie de gust fort i picant, en ressalta la quantitat de potassi, fòsfor, calci i seleni així com de vitamina C i greixos omega-3Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 tall de salmó
  • 1 taronja
  • 1 ceba tendra
  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada de mel
  • 1 cullerada de mostassa de mel
  • 1 cullerada de vinagre
  • Mig cabdell d'enciam
  • Gingebre fresc
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Pelem i piquem un gra d'all. Pelem i tallem una ceba tendra a rodelles.
  2. Distribuïm l'all i la ceba a la base d'un recipient apte per coure al microones. Ho salem i hi afegim un raig d'oli OVE.
  3. Fem un amaniment ratllant en un bol la pell d'una taronja; hi afegim el suc de mitja taronja, una mica de gingebre ratllat, una cullerada de mel i un polsim de sal. Ho barregem bé i ho reservem un moment.
  4. Posem un tall de salmó al recipient sobre la ceba i hi aboquem per sobre l'amaniment. Tapem el recipient i ho coem al microones 4 minuts a 800 W.
  5. Un cop cuit el salmó, el deixem reposar 2 minuts dins del recipient sense destapar-lo.
  6. Fem una vinagreta amb 1 cullerada de mostassa amb mel, el suc de la mitja taronja reservada, una mica de sal, un bon raig d'oli OVE, un raig de vinagre i una mica de pebre negre. Ho barregem i ho reservem.
  7. Escalfem una paella amb un raig d'oli. Mentre s'escalfa, tallem 2 quarts d'un cabdell d'enciam. Quan l'oli està calent, els marquem a foc fort.
  8. Ho emplatem posant a la base la ceba cuita, el tall de salmó a sobre, l'enciam marcat com a acompanyament i acabem salsant-ho amb la vinagreta de mostassa.

 

Anar al contingut