Carxofes amb salsa holandesa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 2 carxofes
- 3 ous
- 1 llimona
- 100 g mantega
- Oli OVE
- Mostassa de Dijon
- Cibulet
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem la tija de 2 carxofes i les aixafem contra una fusta i les reservem a un recipient apte per a microones.
- Assaonem les carxofes amb sal i pebre negre, els hi tirem un raig d'oli OVE i tapem el recipient per dur-lo al microones durant 6 minuts i mig, a 700 W.
- Comencem a fer la salsa. Tallem en 2 o 3 trossos 100 g de mantega i la desfem en un pot. No ha de bullir.
- Separem les clares i els rovells de 3 ous. Les clares les guardem i els rovells els afegim a un got batedor, juntament amb 1 cullerada de mostassa de Dijon, el suc de 1/2 llimona, pebre negre i sal.
- Afegim molt a poc a poc la mantega fosa al got batedor i ho emulsionem com si fos una maionesa.
- Emplatem les carxofes, hi posem la salsa holandesa pel damunt i acabem el plat amb una mica de cibulet.
