Carxofes amb salsa holandesa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les carxofes són una de les hortalisses més riques en fibra, nutrient important per a la salut digestiva.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 2 carxofes
  • 3 ous
  • 1 llimona
  • 100 g mantega
  • Oli OVE
  • Mostassa de Dijon
  • Cibulet
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem la tija de 2 carxofes i les aixafem contra una fusta i les reservem a un recipient apte per a microones.
  2. Assaonem les carxofes amb sal i pebre negre, els hi tirem un raig d'oli OVE i tapem el recipient per dur-lo al microones durant 6 minuts i mig, a 700 W.
  3. Comencem a fer la salsa. Tallem en 2 o 3 trossos 100 g de mantega i la desfem en un pot. No ha de bullir.
  4. Separem les clares i els rovells de 3 ous. Les clares les guardem i els rovells els afegim a un got batedor, juntament amb 1 cullerada de mostassa de Dijon, el suc de 1/2 llimona, pebre negre i sal.
  5. Afegim molt a poc a poc la mantega fosa al got batedor i ho emulsionem com si fos una maionesa.
  6. Emplatem les carxofes, hi posem la salsa holandesa pel damunt i acabem el plat amb una mica de cibulet.
Anar al contingut