Cassoleta de mongetes en salsa verda
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Mongetes cuites i l'aigua de la cocció
Ceba
All
Vi blanc
Ou dur
Sal i pebre
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Posem a coure les mongetes en aigua freda amb sal a foc baix. En aquesta recepta fem servir mongetes del ganxet, però es poden utilitzar altres varietats com la mongeta sastre o la mongeta genoll de Crist.
- Quan les mongetes siguin cuites, en reservem l'aigua de la cocció, que ens servirà per a aquest plat i que també podeu aprofitar per a qualsevol altre guisat.
- En una cassola, fem suar la ceba talladeta amb una mica d'oli i sal.
- Hi afegim l'all picat i la tapem.
- Quan la ceba sigui transparent, hi posem un got de vi blanc i deixem que s'evapori.
- A continuació, aboquem les mongetes a la cassola i una mica d'aigua de la cocció.
- Per lligar la salsa, en un bol preparem una maionesa barrejant els rovells d'ou amb una mica d'aigua de cocció.
- Posem la maionesa a la cassola de les mongetes.
- Piquem el julivert fresc i tallem a daus la clara de l'ou.
- L'hi afegim quan les mongetes estan a punt de servir.