Cassoletes de figues
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Sofia Janer
INGREDIENTS
1 torrada d'anís (tipus Inés Rosales)
- 200 gr mató
- Cs mel de flors
- Cs ametlla laminada
- figues al gust
- sucre llustre al gust
PREPARACIÓ
- Començarem torrant les ametlles o les caramel·litzarem al forn amb una mica de sucre.
- Barregem el mató per fer-ne una massa homogènia i la col·loquem dins d'una màniga pastissera
- Amb la mànega pastissera disposarem el mató sobre la torrada d'anís.
- Tallarem les figues com si en fessim grillons i les col·loquem sobre el mató
- Hi afegim les ametlles i la mel (al gust)
- Amb l'ajuda d'un colador, espolvorejarem una mica de sucre llustre sobre la torradqa d'anís