Cassoletes de figues

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • 1 torrada d'anís (tipus Inés Rosales)

  • 200 gr mató
  • Cs mel de flors
  • Cs ametlla laminada
  • figues al gust
  • sucre llustre al gust

PREPARACIÓ

  1. Començarem torrant les ametlles o les caramel·litzarem al forn amb una mica de sucre.
  2. Barregem el mató per fer-ne una massa homogènia i la col·loquem dins d'una màniga pastissera
  3. Amb la mànega pastissera disposarem el mató sobre la torrada d'anís.
  4. Tallarem les figues com si en fessim grillons i les col·loquem sobre el mató
  5. Hi afegim les ametlles i la mel (al gust)
  6. Amb l'ajuda d'un colador, espolvorejarem una mica de sucre llustre sobre la torradqa d'anís
Anar al contingut