Amanida de gorgonzola i codonyat

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les figues, que arriben al seu punt òptim a finals de l'estiu, tenen una quantitat considerable de fibra y de sucres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    30 g gorgonzola

  • 30 ml nata per cuinar
  • 20 g codonyat
  • 15 g ametlles torrades sense pell
  • 1 tomata nas de bruixa
  • 2 figues
  • Oli OVE
  • Sal en escates
  • Orenga fresca

     

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar 30 g de gorgonzola i 30 ml de nata per a cuinar fins que es fongui.
  2. Tallem a daus una figa neta i reservem..
  3. Tallem a daus 20 g de codonyat i reservem.
  4. Tallem a rodanxes un tomàquet nas de bruixa i reservem. 
  5. Malpiquem 15 g d'ametlla torrada pelada i la reservem.
  6. En un plat hi posem la salsa de gorgonzola a la part inferior, al damunt el tomàquet, després els daus de figues, de codonyat i les ametlles malpicades. Per últim, un raig d'oli, unes fulles d'orenga fresca i un pessic de sal en escates.
Anar al contingut