Amanida de gorgonzola i codonyat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Les figues, que arriben al seu punt òptim a finals de l'estiu, tenen una quantitat considerable de fibra y de sucres.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
30 g gorgonzola
- 30 ml nata per cuinar
- 20 g codonyat
- 15 g ametlles torrades sense pell
- 1 tomata nas de bruixa
- 2 figues
- Oli OVE
- Sal en escates
-
Orenga fresca
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar 30 g de gorgonzola i 30 ml de nata per a cuinar fins que es fongui.
- Tallem a daus una figa neta i reservem..
- Tallem a daus 20 g de codonyat i reservem.
- Tallem a rodanxes un tomàquet nas de bruixa i reservem.
- Malpiquem 15 g d'ametlla torrada pelada i la reservem.
- En un plat hi posem la salsa de gorgonzola a la part inferior, al damunt el tomàquet, després els daus de figues, de codonyat i les ametlles malpicades. Per últim, un raig d'oli, unes fulles d'orenga fresca i un pessic de sal en escates.