Coca de recapte

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • 230 g de farina

    130 ml d'aigua tèbia

    20 g de llevat fresc

    20 ml d'oli

    10 g de sal

    5 g de sucre

    Escalivada

    Sardines

     

PREPARACIÓ

  1. En un recipient, posem el llevat natural amb aigua tèbia, el sucre i una cullerada de farina i ho deixem fermentar.
  2. En un bol, posem la resta de la farina, la sal i l'oli.
  3. Quan el ferment faci una capa de bombolles a la part superior, ho aboquem al bol de la farina.
  4. Removem amb l'espàtula fins que la massa es desenganxi de les vores. A partir d'aquell moment ho hem de fer a mà.
  5. Sobre el marbre de la cuina una mica enfarinat, posem la massa i la treballem estirant i plegant en repetides ocasions.
  6. Ens ha de quedar una bola elàstica i ben llisa, sense esquerdes.
  7. La reservem en un recipient, la tapem i la deixem resposar perquè dobli el seu volum, uns 40 minuts.
  8. Passat aquest temps, posem una mica d'oli al marbre de la cuina i l'estirem amb el corró o amb una ampolla.
  9. Ha de tenir un gruix d'entre 2 i 3 mil·límetres.
  10. Embolcallant el corró, traslladem la massa a una safata de forn amb paper per sota. 
  11. La salpebrem i per sobre hi posem l'escalivada, sardines o els ingredients que us vinguin de gust.
  12. L'enfornem a 210 graus fins que la base sigui cruixent per sota. 
Anar al contingut