Coca de recapte
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuina salvatge
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
230 g de farina
130 ml d'aigua tèbia
20 g de llevat fresc
20 ml d'oli
10 g de sal
5 g de sucre
Escalivada
Sardines
PREPARACIÓ
- En un recipient, posem el llevat natural amb aigua tèbia, el sucre i una cullerada de farina i ho deixem fermentar.
- En un bol, posem la resta de la farina, la sal i l'oli.
- Quan el ferment faci una capa de bombolles a la part superior, ho aboquem al bol de la farina.
- Removem amb l'espàtula fins que la massa es desenganxi de les vores. A partir d'aquell moment ho hem de fer a mà.
- Sobre el marbre de la cuina una mica enfarinat, posem la massa i la treballem estirant i plegant en repetides ocasions.
- Ens ha de quedar una bola elàstica i ben llisa, sense esquerdes.
- La reservem en un recipient, la tapem i la deixem resposar perquè dobli el seu volum, uns 40 minuts.
- Passat aquest temps, posem una mica d'oli al marbre de la cuina i l'estirem amb el corró o amb una ampolla.
- Ha de tenir un gruix d'entre 2 i 3 mil·límetres.
- Embolcallant el corró, traslladem la massa a una safata de forn amb paper per sota.
- La salpebrem i per sobre hi posem l'escalivada, sardines o els ingredients que us vinguin de gust.
- L'enfornem a 210 graus fins que la base sigui cruixent per sota.