Coca de tomàquet

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tomàquet és una hortalissa molt lleugera i rica en nutrients, en destaca el contingut de vitamina C i de licopè, ambdós amb funcions antioxidants.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    Pasta de full

  • 3 cirerols
  • 2 tomacons
  • 1/2 tomàquet d'amanir
  • Botifarra negra
  • Alfàbrega fresca
  • Oli OVE 
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Preescalfem el forn a 200º.
  2. Punxem la pasta de full amb una forquilla.
  3. Ratllem 2 tomacons i escampem el suc per la pasta de full.
  4. Tallem a làmines fines 1/2 tomàquet d'amanir. En aquest cas, s'han fet servir tres varietats diferents de tomàquet. Les col·loquem damunt de la pasta de full.
  5. Tallem per la meitat 3 cirerols i també els hi afegim.
  6. Ho enfornem 25 minuts a 200º.
  7. Tallem finament a rectangles petits una mica de botifarra negra i la posem a la coca quan la traguem del forn. La botifarra agafarà temperatura amb l'escalfor residual.
  8. A l'emplatat, hi afegim unes fulles d'alfàbrega i un raig d'oli OVE.
Anar al contingut