Coca de tomàquet
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El tomàquet és una hortalissa molt lleugera i rica en nutrients, en destaca el contingut de vitamina C i de licopè, ambdós amb funcions antioxidants.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
Pasta de full
- 3 cirerols
- 2 tomacons
- 1/2 tomàquet d'amanir
- Botifarra negra
- Alfàbrega fresca
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Preescalfem el forn a 200º.
- Punxem la pasta de full amb una forquilla.
- Ratllem 2 tomacons i escampem el suc per la pasta de full.
- Tallem a làmines fines 1/2 tomàquet d'amanir. En aquest cas, s'han fet servir tres varietats diferents de tomàquet. Les col·loquem damunt de la pasta de full.
- Tallem per la meitat 3 cirerols i també els hi afegim.
- Ho enfornem 25 minuts a 200º.
- Tallem finament a rectangles petits una mica de botifarra negra i la posem a la coca quan la traguem del forn. La botifarra agafarà temperatura amb l'escalfor residual.
- A l'emplatat, hi afegim unes fulles d'alfàbrega i un raig d'oli OVE.