Conill rostit amb arròs de bolets
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosana Huguet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fonda Emilio, Les Borges del Camp (Tarragona)
INGREDIENTS
- 8 espatlletes de conill
- 2 cebes
- 1 tassa d'oli d'oliva extra verge
- sal
- 150 g d'arròs basmati
- 50 g de rossinyols
- 50 g de ceps
- 1 copa de vi blanc del Montsant
- Per a la picada:
- 8 ametlles torrades
- 8 avellanes torrades
- 3 galetes maria
- 2 alls
- 1 raig d'oli d'oliva extra verge
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua i una mica de sal bulliu-hi l'arròs durant 10 minuts.
Seguidament, coleu-lo i reserveu-lo.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets, prèviament salpebrats i tallats a trossos.
A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu les espatlles de conill, prèviament salpebrades. Quan estiguin rosses, afegiu-hi la ceba picada. Quan la ceba estigui daurada, poseu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Després, retireu el conill i reserveu-lo. Finalment, a la paella on teniu el sofregit, afegiu-hi l'arròs, els bolets i la picada, i remeneu-ho tot bé.
Seguidament, coleu-lo i reserveu-lo.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets, prèviament salpebrats i tallats a trossos.
A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu les espatlles de conill, prèviament salpebrades. Quan estiguin rosses, afegiu-hi la ceba picada. Quan la ceba estigui daurada, poseu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Després, retireu el conill i reserveu-lo. Finalment, a la paella on teniu el sofregit, afegiu-hi l'arròs, els bolets i la picada, i remeneu-ho tot bé.