Crema de meló amb cacauets
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El meló és ric en fibra, té un alt contingut en betacarotè, vitamina C i K, potassi, magnesi, calci i ferro.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
Mig meló cantalup
Coriandre fresc
Nou moscada
Mitja llima
20 g cacauets
Oli
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Partim per la meitat un meló cantalup i en reservem una de les meitats. Buidem de llavors l'altra meitat i, d'aquesta part, en reservem una llesca. Pelem la resta del meló i el tallem a daus.
- En un got batedor, hi posem el meló tallat, una mica de nou moscada, fulles de coriandre, sal i pebre. Ho turbinem fins que quedi una textura de sopa.
- Pelem i tallem a dauets la llesca de meló que teníem reservada.
- En un bol, posem el meló a dauets, la pell d'una llima que ratllem i el suc de la mateixa llima. Ho integrem.
- Afegim al bol 20 g de cacauets, que mal tallem.
- Ho emplatem posant el tàrtar de meló al centre del plat i la crema turbinada pels voltants. Ho rematem amb unes fulles de coriandre i una mica d'oli i pebre per sobre.