Crema de meló amb cacauets

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El meló és ric en fibra, té un alt contingut en betacarotè, vitamina C i K, potassi, magnesi, calci i ferro.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    Mig meló cantalup 

    Coriandre fresc 

    Nou moscada 

    Mitja llima 

    20 g cacauets 

    Oli  

    Pebre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Partim per la meitat un meló cantalup i en reservem una de les meitats. Buidem de llavors l'altra meitat i, d'aquesta part, en reservem una llesca. Pelem la resta del meló i el tallem a daus. 
  2. En un got batedor, hi posem el meló tallat, una mica de nou moscada, fulles de coriandre, sal i pebre. Ho turbinem fins que quedi una textura de sopa. 
  3. Pelem i tallem a dauets la llesca de meló que teníem reservada. 
  4. En un bol, posem el meló a dauets, la pell d'una llima que ratllem i el suc de la mateixa llima. Ho integrem. 
  5. Afegim al bol 20 g de cacauets, que mal tallem. 
  6. Ho emplatem posant el tàrtar de meló al centre del plat i la crema turbinada pels voltants. Ho rematem amb unes fulles de coriandre i una mica d'oli i pebre per sobre. 
Anar al contingut