Crema de meló i alvocat

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'alvocat és una fruita molt energètica que conté greixos insaturats, és a dir, del tipus cardiosaludable.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 190 g de meló pell de gripau
  • 1 alvocat
  • 3 grans de raïm negre
  • 1 llimona
  • Coriandre
  • Oli OVE
  • Pebre 
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem una tallada de meló (190 g, aproximadament) a trossos i ho reservem en un got batedor.
  2. Pelem i maltallem 1 alvocat i l'afegim al got batedor.
  3. Al got batedor, hi afegim el suc de 1/2 llimona, un raig d'oli d'oliva, pebre i sal. Ho turbinem.
  4. Piquem unes fulles de coriandre i les afegim al got batedor. Ho triturem.
  5. Tallem 3 grans de raïm negre per la meitat.
  6. En l'emplatat, servim la crema, hi posem el raïm per sobre, unes fulles de coriandre, unes voltes de pebre i un raig d'oli.
Anar al contingut