Crema de meló i alvocat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
L'alvocat és una fruita molt energètica que conté greixos insaturats, és a dir, del tipus cardiosaludable.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 190 g de meló pell de gripau
- 1 alvocat
- 3 grans de raïm negre
- 1 llimona
- Coriandre
- Oli OVE
- Pebre
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem una tallada de meló (190 g, aproximadament) a trossos i ho reservem en un got batedor.
- Pelem i maltallem 1 alvocat i l'afegim al got batedor.
- Al got batedor, hi afegim el suc de 1/2 llimona, un raig d'oli d'oliva, pebre i sal. Ho turbinem.
- Piquem unes fulles de coriandre i les afegim al got batedor. Ho triturem.
- Tallem 3 grans de raïm negre per la meitat.
- En l'emplatat, servim la crema, hi posem el raïm per sobre, unes fulles de coriandre, unes voltes de pebre i un raig d'oli.