Crema de mongetes mediterrània

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les mongetes són molt riques en fibra soluble, que millora la flora intestinal i reforça les defenses.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:
  • 330 g mongeta del ganxet
  • 100 ml suc de cocció
  • 100 g peix sec
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 llimona
  • 10 olives taggiasche
  • Ous d'escolà
  • Oli OVE
  • Vinagre de Xerès
  • Pebre
  • Cibulet
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem a dauets un tros de pebrot vermell i el reservem.
  2. Tallem a la juliana un tros de pebrot verd i el reservem.
  3. Colem les mongetes del ganxet en un bol.
  4. En un got batedor, hi posem la mongeta escorreguda, 100 ml del suc de la cocció de les mongetes, vinagre de Xerès, pebre i sal. Ho turbinem. Hi afegim lentament l'oli del peix sec perquè emulsioni.
  5. En un altre bol, preparem un amanit per a la crema. Hi posem suc de la cocció de les mongetes, la ratlladura de la pela d'una llimona, pebre i sal. Ho emulsionarem amb l'oli de les olives taggiasche fent servir una vareta manual.
  6. Tallem ben menut cibulet i el reservem en un altre bol.
  7. Emplatem la crema amb tots els ingredients reservats i afegint-n'hi algun més: amanit, pebrots, cibulet, olives taggiasche, ous d'escolà, que tallem a làmines fines, peix sec i una mica de ratlladura de llimona.
Anar al contingut