Crema de mongetes mediterrània
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Les mongetes són molt riques en fibra soluble, que millora la flora intestinal i reforça les defenses.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 2 PERSONES:
- 330 g mongeta del ganxet
- 100 ml suc de cocció
- 100 g peix sec
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 llimona
- 10 olives taggiasche
- Ous d'escolà
- Oli OVE
- Vinagre de Xerès
- Pebre
- Cibulet
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a dauets un tros de pebrot vermell i el reservem.
- Tallem a la juliana un tros de pebrot verd i el reservem.
- Colem les mongetes del ganxet en un bol.
- En un got batedor, hi posem la mongeta escorreguda, 100 ml del suc de la cocció de les mongetes, vinagre de Xerès, pebre i sal. Ho turbinem. Hi afegim lentament l'oli del peix sec perquè emulsioni.
- En un altre bol, preparem un amanit per a la crema. Hi posem suc de la cocció de les mongetes, la ratlladura de la pela d'una llimona, pebre i sal. Ho emulsionarem amb l'oli de les olives taggiasche fent servir una vareta manual.
- Tallem ben menut cibulet i el reservem en un altre bol.
- Emplatem la crema amb tots els ingredients reservats i afegint-n'hi algun més: amanit, pebrots, cibulet, olives taggiasche, ous d'escolà, que tallem a làmines fines, peix sec i una mica de ratlladura de llimona.