Crema de moniato i pastanaga

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El moniato ens aporta hidrats de carboni com la patata, el seu color ataronjat ens indica que conté betacarotens, nutrients amb efecte antioxidant, (pots tallar aquí si és massa llarg) a més de vitamines del grup B, C i minerals com el magnesi i el potassiAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    200 g de moniato cuit

    200 ml de brou de verdures

    15 g formatge de cabra quallat

    1 pastanaga

    Oli OVE

    Sal

    Pebre

    Avellanes torrades

    Olives negres sense pinyol

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a rodelles una pastanaga i la posem en un bol apte per a microones. Hi afegim una mica d'aigua i ho coem 4 minuts a 700 W.
  2. Pelem i maltallem un moniato cuit i l'afegim al bol de la pastanaga amb 200 ml de brou de verdures. Ho courem 1 minut a 700 W.
  3. Ho triturem tot en un got batedor amb oli. Ho salpebrem.
  4. Maltallem 15 g de formatge de cabra quallat, unes quantes avellanes i olives negres sense pinyol. 
  5. Ho emplatem amb la crema i els toppings a sobre.
Anar al contingut