Crema de moniato i pastanaga
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El moniato ens aporta hidrats de carboni com la patata, el seu color ataronjat ens indica que conté betacarotens, nutrients amb efecte antioxidant, (pots tallar aquí si és massa llarg) a més de vitamines del grup B, C i minerals com el magnesi i el potassiAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
200 g de moniato cuit
200 ml de brou de verdures
15 g formatge de cabra quallat
1 pastanaga
Oli OVE
Sal
Pebre
Avellanes torrades
Olives negres sense pinyol
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a rodelles una pastanaga i la posem en un bol apte per a microones. Hi afegim una mica d'aigua i ho coem 4 minuts a 700 W.
- Pelem i maltallem un moniato cuit i l'afegim al bol de la pastanaga amb 200 ml de brou de verdures. Ho courem 1 minut a 700 W.
- Ho triturem tot en un got batedor amb oli. Ho salpebrem.
- Maltallem 15 g de formatge de cabra quallat, unes quantes avellanes i olives negres sense pinyol.
- Ho emplatem amb la crema i els toppings a sobre.