Crema de pèsols amb menta
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els pèsols destaquen perquè són aliments rics en hidrats de carboni d'assimilació lenta; és a dir, ens donen energia de llarga durada.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 150 g pèsols congelats
- 1 ceba tendra
- 6 g menta fresca
- Snack de pèsols amb wassabi
- Wassabi fresc
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
1. Escalfem una cassola amb oli d'oliva. Mentrestant, tallem 1 ceba tendra a juliana.
2. Caramel·litzem la ceba.
3. Afegim a la cassola 150 g de pèsols congelats. Ho tapem i ho coem 5 minuts.
4. Afegim a la cassola 6 g de menta fresca, aigua fins que cobreixi el contingut i un polsim de sal. Tapem la cassola i ho coem durant 2 minuts més.
5. Fem la crema; en un got batedor, triturem el contingut de la cassola. Hi afegim un raig d'oli d'oliva i ho emulsionem.
6. Ratllem una mica de wassabi fresc i el posem al fons del plat per a la presentació. Hi aboquem la crema.
7. Per acabar el plat, un raig d'oli, unes fulles de menta i uns snacks de pèsols recoberts de wassabi.