Crema de pèsols amb menta

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pèsols destaquen perquè són aliments rics en hidrats de carboni d'assimilació lenta; és a dir, ens donen energia de llarga durada.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 150 g pèsols congelats
  • 1 ceba tendra
  • 6 g menta fresca
  • Snack de pèsols amb wassabi
  • Wassabi fresc
  • Oli OVE
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Escalfem una cassola amb oli d'oliva. Mentrestant, tallem 1 ceba tendra a juliana.

2. Caramel·litzem la ceba.

3. Afegim a la cassola 150 g de pèsols congelats. Ho tapem i ho coem 5 minuts.

4. Afegim a la cassola 6 g de menta fresca, aigua fins que cobreixi el contingut i un polsim de sal. Tapem la cassola i ho coem durant 2 minuts més.

5. Fem la crema; en un got batedor, triturem el contingut de la cassola. Hi afegim un raig d'oli d'oliva i ho emulsionem.

6. Ratllem una mica de wassabi fresc i el posem al fons del plat per a la presentació. Hi aboquem la crema.

7. Per acabar el plat, un raig d'oli, unes fulles de menta i uns snacks de pèsols recoberts de wassabi.

 

Anar al contingut