Crema de pèsols
INGREDIENTS
600 ml caldo de verdura
700 g pèsols congelats
1 patata monalisa
70 ml Oli OVE
30 ml vinagre de Mòdena
10 fulles d'alfàbrega
Encenalls de pernil
Oli OVE (raig per fer la crema)
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Pelem una patata monalisa.
- L'escapcem amb el ganivet.
- Posem una olla inox al foc.
- Posem 700 g de pèsols congelats a l'olla.
- Hi afegim la patata i 600 ml de brou de verdures.
- Coem a foc mitjà comptant 12' a partir que comenci a bullir.
- Posem al got batedor 10 fulles d'alfàbrega i 70 ml oli OVE.
- Ho triturem. Afegim al got batedor 30 ml de vinagre de Mòdena.
- Si els vegetals ja estan cuits, hi afegim sal, pebre i un raig d'oli.
- Emplatem la crema i hi posem uns encenalls de pernil per sobre i una cullerada de la vinagreta.