Crep de xocolata amb dolç de llet

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Pels seus ingredients com la llet, la nata i la mantega, aquesta és una preparació rica en vitamina D, important en el metabolisme dels ossosAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

  • 200 g dolç de llet

    200 g xocolata a la pedra 

    150 g cacauets salats

    125 g farina

    50 g mantega

    275 ml llet fresca

    200 ml nata 35% MG

    15 g sucre blanc

    4 ous

    Oli OVE

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Per fer la massa de les creps, en un got batedor hi posem 125 g de farina, 2 ous, 25 g de mantega, 15 g de sucre, un pessic de sal i 275 ml de llet fresca. Ho turbinem.
  2. Ho deixarem reposar 30 minuts a la nevera amb un platet que tapi el got.
  3. Per fer el farcit. Escalfem una cassoleta amb aigua per fer el bany maria. A dins hi posem 200 g de xocolata a la pedra. Hi afegim 200 ml de nata 35% MG i que es vagi desfent. Després la deixem temperar.
  4. Muntem amb varetes la ganache de nata i xocolata.
  5. Separem clares i rovells de 2 ous i afegim els rovells a la ganache. Ho muntem amb les varetes.
  6. També hi posem 200 g de dolç de llet, oli d'oliva i sal. Ho muntem amb les varetes. Ho ficarem tot dins d'una màniga pastissera (si fa molta calor, ho posem a la nevera).
  7. Malpiquem 150 g de cacauets salats.
  8. Fem les creps. Escalfem una paella grossa o crepera. Remenem la pasta de les creps. Posem a la paella una mica de mantega. Hi tirem un cullerot amb la pasta de crem, l'estenem i coem per les dues bandes. Traiem la crep i comencem la següent. Ens en sortiran unes 8.
  9. Estenem una crep, afegim el farcit de xocolata i dolç de llet amb la màniga i per últim hi posem els cacauets. Ho podem presentar per la meitat o en forma d'un quart, com un triangle.  

 

Anar al contingut