Crep de xocolata amb dolç de llet
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Pels seus ingredients com la llet, la nata i la mantega, aquesta és una preparació rica en vitamina D, important en el metabolisme dels ossosAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
-
200 g dolç de llet
200 g xocolata a la pedra
150 g cacauets salats
125 g farina
50 g mantega
275 ml llet fresca
200 ml nata 35% MG
15 g sucre blanc
4 ous
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Per fer la massa de les creps, en un got batedor hi posem 125 g de farina, 2 ous, 25 g de mantega, 15 g de sucre, un pessic de sal i 275 ml de llet fresca. Ho turbinem.
- Ho deixarem reposar 30 minuts a la nevera amb un platet que tapi el got.
- Per fer el farcit. Escalfem una cassoleta amb aigua per fer el bany maria. A dins hi posem 200 g de xocolata a la pedra. Hi afegim 200 ml de nata 35% MG i que es vagi desfent. Després la deixem temperar.
- Muntem amb varetes la ganache de nata i xocolata.
- Separem clares i rovells de 2 ous i afegim els rovells a la ganache. Ho muntem amb les varetes.
- També hi posem 200 g de dolç de llet, oli d'oliva i sal. Ho muntem amb les varetes. Ho ficarem tot dins d'una màniga pastissera (si fa molta calor, ho posem a la nevera).
- Malpiquem 150 g de cacauets salats.
- Fem les creps. Escalfem una paella grossa o crepera. Remenem la pasta de les creps. Posem a la paella una mica de mantega. Hi tirem un cullerot amb la pasta de crem, l'estenem i coem per les dues bandes. Traiem la crep i comencem la següent. Ens en sortiran unes 8.
- Estenem una crep, afegim el farcit de xocolata i dolç de llet amb la màniga i per últim hi posem els cacauets. Ho podem presentar per la meitat o en forma d'un quart, com un triangle.