Entrepà katsu sando
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
El llom de porc és una carn que es considera de baix contingut greixós, a diferència d'altres parts del porc. En destaca el contingut de vitamina B12Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
4 filets de llom de porc
8 llesques de pa de motlle
1/4 de col
8 cogombrets envinagrats
2 ous
Mostassa antiga
Pa ratllat
Farina
Vinagre de poma
Oli OVE
Pebre negre
Sal
2 lloms d'anxova en oli d'oliva
2 cullerades de sucre
3 cullerades de quètxup
1 cullerada de vinagre de poma
2 cullerades de salsa de soja
PREPARACIÓ
- En un bol, ratllem un quart de col molt fina amb l'ajuda d'una mandolina. Hi afegim sal i vinagre de poma, morfim la col amb les mans. Reservem.
- En un got batedor, hi afegim dos lloms d'anxova en oli d'oliva, 2 cullerades de salsa de soja, 1 cullerada de vinagre de poma i 3 cullerades de quètxup. Ho turbinem. Aboquem el contingut en un pot petit i afegim a la barreja turbinada 2 cullerades de sucre. Barregem i ho portem a foc suau durant uns 10 minuts aproximadament, fins que la salsa tonkatsu hagi reduït.
- Tallem a làmines 8 cogombrets envinagrats i els reservem en un platet.
- Salpebrem els filets de llom de porc i els passem, per aquest ordre, per farina, ou batut i pa ratllat. Fregim els filets en una paella amb oli d'oliva durant 3 minuts per cada banda.
- Marquem les llesques de pa per les dues cares en una altra paella amb una mica d'oli. Untem les llesques amb mostassa antiga.
- Muntem l'entrepà posant: una llesca untada amb mostassa, 1 filet de llom arrebossat, cogombrets, salsa tonkatsu, col marinada i el tapem amb una altra llesca de pa amb mostassa.