Entrepà katsu sando

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El llom de porc és una carn que es considera de baix contingut greixós, a diferència d'altres parts del porc. En destaca el contingut de vitamina B12Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    4 filets de llom de porc 

    8 llesques de pa de motlle 

    1/4 de col 

    8 cogombrets envinagrats 

    2 ous 

    Mostassa antiga 

    Pa ratllat 

    Farina 

    Vinagre de poma 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

    2 lloms d'anxova en oli d'oliva 

    2 cullerades de sucre 

    3 cullerades de quètxup 

    1 cullerada de vinagre de poma 

    2 cullerades de salsa de soja 

PREPARACIÓ

  1. En un bol, ratllem un quart de col molt fina amb l'ajuda d'una mandolina. Hi afegim sal i vinagre de poma, morfim la col amb les mans. Reservem. 
  2. En un got batedor, hi afegim dos lloms d'anxova en oli d'oliva, 2 cullerades de salsa de soja, 1 cullerada de vinagre de poma i 3 cullerades de quètxup. Ho turbinem. Aboquem el contingut en un pot petit i afegim a la barreja turbinada 2 cullerades de sucre. Barregem i ho portem a foc suau durant uns 10 minuts aproximadament, fins que la salsa tonkatsu hagi reduït. 
  3. Tallem a làmines 8 cogombrets envinagrats i els reservem en un platet. 
  4. Salpebrem els filets de llom de porc i els passem, per aquest ordre, per farina, ou batut i pa ratllat. Fregim els filets en una paella amb oli d'oliva durant 3 minuts per cada banda. 
  5. Marquem les llesques de pa per les dues cares en una altra paella amb una mica d'oli. Untem les llesques amb mostassa antiga. 
  6. Muntem l'entrepà posant: una llesca untada amb mostassa, 1 filet de llom arrebossat, cogombrets, salsa tonkatsu, col marinada i el tapem amb una altra llesca de pa amb mostassa. 
Anar al contingut