Escamarlans amb mussolina d'all

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els escamarlans són una font de proteïnes d'alt valor biològic, vitamines del grup B i greixos saludables.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 6 escamarlans grossos
  • 2 ous
  • 1 gra d'all pelat
  • Vinagre de vi blanc
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Amb un ganivet, obrim al llarg sense partir-los del tot 6 escamarlans. Amb unes pinces, en traiem el budell i el descartem. Reservem els escamarlans capiculats amb la carn cap amunt en una safata de forn.
  2. Per la mussolina d'all ens caldrà, primer, una maionesa d'all. Per fer-la, afegim a un got batedor un gra d'all pelat, un ou, unes gotes de vinagre de vi blanc, un polsim de sal i oli d'oliva verge extra. Amb el braç elèctric ho emulsionem fins a aconseguir una textura de maionesa.
  3. A continuació separem la clara i el rovell d'un ou. El rovell el guardarem i la clara la posarem dins d'un bol. Muntem la clara a punt de neu amb unes varetes elèctriques.
  4. Acabarem la mussolina d'all barrejant a la clara muntada un parell de cullerades de maionesa d'all. Les incorporarem amb cura de no treure massa aire a la preparació.
  5. Repartim per sobre els escamarlans i la mussolina d'all i ho enfornem 8 minuts a 200 graus.
  6. Servim els escamarlans en una safata. I ja tenim el plat a punt.
Anar al contingut