Escamarlans amb mussolina d'all
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els escamarlans són una font de proteïnes d'alt valor biològic, vitamines del grup B i greixos saludables.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- 6 escamarlans grossos
- 2 ous
- 1 gra d'all pelat
- Vinagre de vi blanc
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Amb un ganivet, obrim al llarg sense partir-los del tot 6 escamarlans. Amb unes pinces, en traiem el budell i el descartem. Reservem els escamarlans capiculats amb la carn cap amunt en una safata de forn.
- Per la mussolina d'all ens caldrà, primer, una maionesa d'all. Per fer-la, afegim a un got batedor un gra d'all pelat, un ou, unes gotes de vinagre de vi blanc, un polsim de sal i oli d'oliva verge extra. Amb el braç elèctric ho emulsionem fins a aconseguir una textura de maionesa.
- A continuació separem la clara i el rovell d'un ou. El rovell el guardarem i la clara la posarem dins d'un bol. Muntem la clara a punt de neu amb unes varetes elèctriques.
- Acabarem la mussolina d'all barrejant a la clara muntada un parell de cullerades de maionesa d'all. Les incorporarem amb cura de no treure massa aire a la preparació.
- Repartim per sobre els escamarlans i la mussolina d'all i ho enfornem 8 minuts a 200 graus.
- Servim els escamarlans en una safata. I ja tenim el plat a punt.