Filet rus amb bolets
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La carn de vaca ens aporta proteïnes de qualitat, destaca també per la quantitat de ferro i de vitamines del grup BAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
700 g carn de porc i vedella
200 g farina de blat
200 g farina pa ratllat
100 g llengua de bou
100 g molla de pa
100 ml nata
4 ous
2 patates agres
1 gra d'all
1 pastanaga
1 branca d'api
1 ceba de Figueres
Julivert
Pebre negre
Sal
Pa ratllat
PREPARACIÓ
- Posem en un bol gros 100 g de nata i 100 g de molla de pa.
- Tallem molt petit un gra d'all.
- Separem les fulles i tiges d'un manat de julivert i tallem les fulles menudes.
- Un cop el pa està hidratat, hi afegim 2 ous, el julivert i l'all i ho barregem.
- Tallem 100 g de bolets llengua de bou.
- Tallem molt menut 1 pastanaga, mitja branca d'api, mitja ceba de Figueres.
- Afegim al bol les verdures, els bolets i 700 g de carn picada de porc i vedella. Ho barregem tot.
- Fem boles d'uns 85 g i les aplanem (en surten unes 12).
- Passem els filets russos per un bol amb farina, després per un bol amb dos ous batuts i després per un bol de pa ratllat. Els fregim en una paella amb oli i els posarem en paper absorbent per retirar-ne l'excés.
- Tallem amb una mandolina 2 patates agres i després les tallem a mida llumí. Les reservem en un bol amb les tiges del julivert perquè no es facin negres.
- En una paella hi fregirem per tandes les patates. Les escorrem bé i les anirem posant en paper absorbent però de seguida les posarem en un plat.
- Emplatem els filets russos amb les patates llumí.