Filet rus amb bolets

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de vaca ens aporta proteïnes de qualitat, destaca també per la quantitat de ferro i de vitamines del grup BAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 700 g carn de porc i vedella

    200 g farina de blat

    200 g farina pa ratllat

    100 g llengua de bou

    100 g molla de pa

    100 ml nata

    4 ous

    2 patates agres

    1 gra d'all

    1 pastanaga

    1 branca d'api

    1 ceba de Figueres

    Julivert

    Pebre negre

    Sal

    Pa ratllat

PREPARACIÓ

  1. Posem en un bol gros 100 g de nata i 100 g de molla de pa.
  2. Tallem molt petit un gra d'all. 
  3. Separem les fulles i tiges d'un manat de julivert i tallem les fulles menudes.
  4. Un cop el pa està hidratat, hi afegim 2 ous, el julivert i l'all i ho barregem.
  5. Tallem 100 g de bolets llengua de bou. 
  6. Tallem molt menut 1 pastanaga, mitja branca d'api, mitja ceba de Figueres. 
  7. Afegim al bol les verdures, els bolets i 700 g de carn picada de porc i vedella. Ho barregem tot.
  8. Fem boles d'uns 85 g i les aplanem (en surten unes 12).
  9. Passem els filets russos per un bol amb farina, després per un bol amb dos ous batuts i després per un bol de pa ratllat. Els fregim en una paella amb oli i els posarem en paper absorbent per retirar-ne l'excés.
  10. Tallem amb una mandolina 2 patates agres i després les tallem a mida llumí. Les reservem en un bol amb les tiges del julivert perquè no es facin negres. 
  11. En una paella hi fregirem per tandes les patates. Les escorrem bé i les anirem posant en paper absorbent però de seguida les posarem en un plat.
  12. Emplatem els filets russos amb les patates llumí.
Anar al contingut