Flam de coco
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Clara Roca i Nok
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Thaï Gardens, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 pot de llet de coco
- 1 pot de llet evaporada
- 350 g de nata
- 1/2 kg de sucre (per al caramel)
- 1/2 kg de sucre (per al flam)
- 6 ous
- 1 got d'aigua
PREPARACIÓ
- Per començar, poseu el sucre i l'aigua en un cassó per fer un caramel.
- Un cop fet, poseu-lo en una flamera i deixeu-lo refredar.
- A continuació, poseu la llet de coco i el sucre en un altre cassó i remeneu-ho fins que es dissolgui.
- Quan el sucre s'hagi desfet, deixeu que la llet es refredi.
- Quan tingueu la barreja freda, afegiu-hi la llet evaporada, la nata i els ous.
- Barregeu-ho bé i passeu-ho pel colador xinès.
- Tot seguit, aboqueu-ho a la flamera amb el caramel i coeu-ho al bany maria, dins el forn a 110 ºC, durant dues hores.