Fondue dins d'un pa

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els formatges en general són aliments molt rics en nutrients, però com més secs són, més rics en greixos saturats i colesterol.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:
  • 1 pa rústic rodó 
  • 300 g emmental
  • 150 g mozzarella
  • 35 g formatge blau
  • Vi blanc
  • Orenga
  • Pebre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Obrim per la part de dalt un pa rústic rodó i el buidem de molla.
  2. Tallem a bocins la "tapa" del pa i la molla i ho enformen durant 6 minuts, a 200º.
  3. Mentrestant, aboquem 75 ml de vi blanc en una olla i la posem al foc fins que s'evapori l'alcohol.
  4. Preparem els formatges. Tallem 300 grams d'emmental, 150 grams de mozzarella i 35 g de formatge blau.
  5. Quan el vi s'ha reduït, afegim els formatges a l'olla. Ho fonem a foc molt lent durant uns 4 minuts. Si cal, hi podem afegir una mica d'aigua si no queda prou fluid.
  6. Aboquem tot el formatge fos dins del pa.
  7. Posem el panet en la mateixa safata de forn on tenim la molla i la tapa del pa i ho tornem a enfornar durant 4 minuts més.
  8. Afegim pebre, sal i orenga a la fondue.

 

Anar al contingut