Fondue dins d'un pa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els formatges en general són aliments molt rics en nutrients, però com més secs són, més rics en greixos saturats i colesterol.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- PER A 2 PERSONES:
- 1 pa rústic rodó
- 300 g emmental
- 150 g mozzarella
- 35 g formatge blau
- Vi blanc
- Orenga
- Pebre
- Sal
PREPARACIÓ
- Obrim per la part de dalt un pa rústic rodó i el buidem de molla.
- Tallem a bocins la "tapa" del pa i la molla i ho enformen durant 6 minuts, a 200º.
- Mentrestant, aboquem 75 ml de vi blanc en una olla i la posem al foc fins que s'evapori l'alcohol.
- Preparem els formatges. Tallem 300 grams d'emmental, 150 grams de mozzarella i 35 g de formatge blau.
- Quan el vi s'ha reduït, afegim els formatges a l'olla. Ho fonem a foc molt lent durant uns 4 minuts. Si cal, hi podem afegir una mica d'aigua si no queda prou fluid.
- Aboquem tot el formatge fos dins del pa.
- Posem el panet en la mateixa safata de forn on tenim la molla i la tapa del pa i ho tornem a enfornar durant 4 minuts més.
- Afegim pebre, sal i orenga a la fondue.