Galetes d'olives i anxoves
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
- 75 g d'olives negres sense pinyol
- 8 filets d'anxoves
- 75 g farina
- 20 g parmesà ratllat
- 60 g mantega
- 1 ou
- Sal
PREPARACIÓ
- Deixem la mantega fora de la nevera perquè s'estovi una mica.
- Posem el forn a preescalfar a 180º.
- Piquem les anxoves i les olives ben menudes.
- Barregem l'ou amb la mantega en un bol fins a tenir una barreja uniforme.
- Hi incorporem les anxoves, el parmesà, les olives i la farina i ho treballarem fins aconseguir una massa.
- Emboliquem la massa amb paper film fent-ne una botifarra i ho deixarem refredar tot una estona al congelador.
- Quan la massa agafi consistència, la tallarem a rodelles de mig centímetre. (Si es vol, es poden guardar al congelador per a una ocasió especial).
- Courem les rodelles al forn preescalfat de 8 a 10 minuts.
- Per servir-les com a petits canapès, les decorarem amb formatge cremós, raïm pelat i tomàquets cherry. Hi podem posar una fulla de julivert per afegir una nota de color a l'entrant.