Galetes d'olives i anxoves

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 75 g d'olives negres sense pinyol
  • 8 filets d'anxoves
  • 75 g farina
  • 20 g parmesà ratllat
  • 60 g mantega
  • 1 ou
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Deixem la mantega fora de la nevera perquè s'estovi una mica.
  2. Posem el forn a preescalfar a 180º.
  3. Piquem les anxoves i les olives ben menudes.
  4. Barregem l'ou amb la mantega en un bol fins a tenir una barreja uniforme.
  5. Hi incorporem les anxoves, el parmesà, les olives i la farina i ho treballarem fins aconseguir una massa.
  6. Emboliquem la massa amb paper film fent-ne una botifarra i ho deixarem refredar tot una estona al congelador. 
  7. Quan la massa agafi consistència, la tallarem a rodelles de mig centímetre. (Si es vol, es poden guardar al congelador per a una ocasió especial). 
  8. Courem les rodelles al forn preescalfat de 8 a 10 minuts.
  9. Per servir-les com a petits canapès, les decorarem amb formatge cremós, raïm pelat i tomàquets cherry. Hi podem posar una fulla de julivert per afegir una nota de color a l'entrant.
Anar al contingut