Galtes de porc amb allioli de torró
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
El bulb del fonoll és una hortalissa molt lleugera, rica en fibra, vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
1,5 l brou de porc- 30 g torró de mandarina i iuzu
- 20 g xocolata a la pedra
- 750 ml vi negre
- 4 galtes de porc
- 3 porros
- 3 grans d'all confitats
- 2 pastanagues
- 1 branca d'api
- 1 ou
- 1 bulb de fonoll
- 1/2 pebrot verd
- Vi ranci
- Clau d'espècia
- Nou moscada
- Llorer
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
- Puré de patata
PREPARACIÓ
- Fem un bany de sol a 4 galtes de porc. 100 g de sal per 1 litre d'aigua durant 2 hores. Després les eixuguem.
- Marquem les 4 galtes en una cassola i les reservem.
- Tallem ben menut 3 porros, 1 branca d'api, 2 pastanagues, 1 bulb de fonoll i mig pebrot verd. Les posem a la cassola durant 25 minuts a foc baix. Passat aquest temps apugem el foc i enrossim una mica els vegetals. Hi aboquem un bon raig de vi ranci.
- Afegim les 4 galtes de porc marcades, llorer i 750 ml de vi negre.
- Hi posarem 1,5 litres de brou de porc que tenim ben calent. Ho tapem i coem a foc baix 2 hores. Després reposaran 6 hores.
- Passades aquestes hores, ho regenerem amb una mica d'aigua, traiem el suc de la cocció i el posem en una olla a part.
- Desossem les galtes quan encara són calentes i les posem en una safata de forn.
- En un morter hi fem la picada amb 1 gra d'all confitat, 20 g de xocolata a la pedra, pebre, nou moscada ratllada i 2 claus d'espècia. Ho piquem. Un cop picat ho afegim al brou que ha quedat molt reduït.
- Fem un allioli de torró posant en un got batedor 1 ou, 2 grans d'all confitats, pebre, sal i 30 g de torró de mandarina i iuzu. Per últim ho emulsionem amb oli.
- Repartim per sobre les galtes l'allioli de torró i ho enfornem 12 minuts a 180º.
- Emplatem les galtes amb el suc de la cocció reduït i amb una mica de puré de patates.