Galtes de porc amb allioli de torró

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bulb del fonoll és una hortalissa molt lleugera, rica en fibra, vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    1,5 l brou de porc
  • 30 g torró de mandarina i iuzu
  • 20 g xocolata a la pedra
  • 750 ml vi negre
  • 4 galtes de porc
  • 3 porros
  • 3 grans d'all confitats
  • 2 pastanagues
  • 1 branca d'api
  • 1 ou
  • 1 bulb de fonoll
  • 1/2 pebrot verd
  • Vi ranci
  • Clau d'espècia
  • Nou moscada
  • Llorer
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  • Puré de patata

PREPARACIÓ

  1. Fem un bany de sol a 4 galtes de porc. 100 g de sal per 1 litre d'aigua durant 2 hores. Després les eixuguem.
  2. Marquem les 4 galtes en una cassola i les reservem.
  3. Tallem ben menut 3 porros, 1 branca d'api, 2 pastanagues, 1 bulb de fonoll i mig pebrot verd. Les posem a la cassola durant 25 minuts a foc baix. Passat aquest temps apugem el foc i enrossim una mica els vegetals. Hi aboquem un bon raig de vi ranci.
  4. Afegim les 4 galtes de porc marcades, llorer i 750 ml de vi negre.
  5. Hi posarem 1,5 litres de brou de porc que tenim ben calent. Ho tapem i coem a foc baix 2 hores. Després reposaran 6 hores.
  6. Passades aquestes hores, ho regenerem amb una mica d'aigua, traiem el suc de la cocció i el posem en una olla a part.
  7. Desossem les galtes quan encara són calentes i les posem en una safata de forn.
  8. En un morter hi fem la picada amb 1 gra d'all confitat, 20 g de xocolata a la pedra, pebre, nou moscada ratllada i 2 claus d'espècia. Ho piquem. Un cop picat ho afegim al brou que ha quedat molt reduït.
  9. Fem un allioli de torró posant en un got batedor 1 ou, 2 grans d'all confitats, pebre, sal i 30 g de torró de mandarina i iuzu. Per últim ho emulsionem amb oli.
  10. Repartim per sobre les galtes l'allioli de torró i ho enfornem 12 minuts a 180º.
  11. Emplatem les galtes amb el suc de la cocció reduït i amb una mica de puré de patates.

  

 

 

 

Anar al contingut