La trilogia de la patata: tres maneres de fer-ne en un pim-pam
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
- 3 patates
- iogurt grec
- fonoll
- llima
- maionesa
- pebre vermell dolç
- oli de gira-sol
- sal
PREPARACIÓ
- Pelem les patates i les posem en aigua.
- Una de les patates, la tallem a daus per fer amanida.
- Les altres dues patates, les punxem per fer-les al caliu.
- Posem en un envàs de vidre apte per a microones la patata a daus i a sobre un plat amb les patates que farem al caliu.
- Les posem al microones a màxima potència durant 8 minuts.
- Amb les peles de les patates farem xips d'aperitiu, fregint-les amb oli de gira-sol molt calent
- Prepararem les salses d'acompanyament.
- L'amanida de patates la servirem amb una vinagreta amb mostassa, maionesa (pot ser de pot), ceba tallada petita, fonoll i un rajolí de llima.
- Per a les patates al caliu, prèviament salades, prepararem una salsa amb maionesa, xili o pebre vermell i iogurt. Podeu afegir-hi anacards.
- També podeu servir les xips o les patates al caliu amb un oli especiat amb pebre vermell, llorer, cardamom, anís estrellat, canyella i sèsam blanc i negre o simplement amb una salsa còctel, barrejant la maionesa amb la sala d'aperitiu que trobeu al súper.