Labneh

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Iogurt grec

    Tortillas de blat de moro

    Oli d'oliva

    Cebetes i envinagrats

    Sal

    Piri-piri o pebre vermell

    Cúrcuma

PREPARACIÓ

  1. Posem el iogurt grec en un colador amb paper absorbent o un drap de cuina prim i deixem que tregui tot el sèrum. L'hem de deixar a la nevera 24 hores.
  2. Quan el tinguem, el posem de base en un plat amb uns envinagrats i unes cebetes, un rajolí d'oli i sal. 
  3. Per acompanyar el labneh, agafem les tortillas de blat de moro i les tallem en forma de triangles.
  4. Les fregim en oli ben calent.
  5. Deixem que treguin l'excés d'oli sobre un paper absorbent i quan encara són calentes els posem una mica de sal, piri-piri, cúrcuma o qualsevol espècie al vostre gust.

 

Anar al contingut