Labneh
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Iogurt grec
Tortillas de blat de moro
Oli d'oliva
Cebetes i envinagrats
Sal
Piri-piri o pebre vermell
Cúrcuma
PREPARACIÓ
- Posem el iogurt grec en un colador amb paper absorbent o un drap de cuina prim i deixem que tregui tot el sèrum. L'hem de deixar a la nevera 24 hores.
- Quan el tinguem, el posem de base en un plat amb uns envinagrats i unes cebetes, un rajolí d'oli i sal.
- Per acompanyar el labneh, agafem les tortillas de blat de moro i les tallem en forma de triangles.
- Les fregim en oli ben calent.
- Deixem que treguin l'excés d'oli sobre un paper absorbent i quan encara són calentes els posem una mica de sal, piri-piri, cúrcuma o qualsevol espècie al vostre gust.