Col blava amb salsa de iogurt

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La col és rica en antioxidants que ens protegeixen de certes malalties.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

  • 3 cogombrets en vinagre 
  • 1 iogurt grec 
  • 1 gra d'all 
  • 1/2 ceba de Figueres 
  • 1/2 llimona
  • 1/8 col llombarda
  • Menta fresca
  • Vinagre chardonnay
  • Olives tagliasca
  • Farigola
  • Oli OVE
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Posem a una paella un all aixafat amb un raig d'oli i farigola.
  2. Tallem mitja ceba a daus i l'afegim a la paella.
  3. Tallem 1/8 de col llombarda ben petita i l'afegim a la paella. 
  4. Hi escorrem mitja llimona i també hi incorporem un raig de vinagre chardonnay.
  5. Prepararem la salsa de iogurt tallant petits tres cogombrets envinagrats. Els reservem en un bol.
  6. Al mateix bol hi afegim fulles de menta tallades menudes i un iogurt grec.
  7. Emplatarem la col amb unes cullerades de la salsa de iogurt i unes olives tagliasca.  
Anar al contingut