Col blava amb salsa de iogurt
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La col és rica en antioxidants que ens protegeixen de certes malalties.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
- 3 cogombrets en vinagre
- 1 iogurt grec
- 1 gra d'all
- 1/2 ceba de Figueres
- 1/2 llimona
- 1/8 col llombarda
- Menta fresca
- Vinagre chardonnay
- Olives tagliasca
- Farigola
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem a una paella un all aixafat amb un raig d'oli i farigola.
- Tallem mitja ceba a daus i l'afegim a la paella.
- Tallem 1/8 de col llombarda ben petita i l'afegim a la paella.
- Hi escorrem mitja llimona i també hi incorporem un raig de vinagre chardonnay.
- Prepararem la salsa de iogurt tallant petits tres cogombrets envinagrats. Els reservem en un bol.
- Al mateix bol hi afegim fulles de menta tallades menudes i un iogurt grec.
- Emplatarem la col amb unes cullerades de la salsa de iogurt i unes olives tagliasca.