Mar i muntanya de col
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
La col verda és un aliment molt nutritiu, rica en fibra i folats, també en magnesi, calci, potassi i vitamines C i BAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- 1/4 col
- 1/2 ceba de Figueres
- 150 ml brou
- 100 ml nata
- 100 g pollastre a l'ast
- 50 g parmesà ratllat
- 3 anxoves
- 1 culleradeta de farina
- Crostons de pa
PREPARACIÓ
- Tallem a juliana 1/4 de col neta i la passem per una paella amb un raig d'oli i foc una mica intens. La saltem 2 minuts.
- Passat aquest temps afegim un raig d'aigua a la paella i la tapem perquè es cogui al vapor uns 5 minuts. Passat aquest temps, obrim la paella i apaguem el foc.
- Mentrestant, tallem a rodelles 1/2 ceba i posem una cassoleta amb un bon raig d'oli a escalfar.
- Afegim la ceba a la cassoleta i deixem que cogui 5 minuts. Passat aquest temps, afegirem una culleradeta de farina. Deixem que es torri en dos minuts i després, afegirem 100 ml de nata, 150 ml de brou i 50 g de parmesà ratllat. Ho integrem tot i deixem que cogui fins que redueixi. Seguim fent...
- Tallem 3 filets d'anxova en 4 trossos. Els reservem.
- Emplatem amb la col cuita, la salsa reduïda, unes sobres de pollastre a l'ast esmicolades i les anxoves tallades.
- Acabem el plat amb més parmesà ratllat i uns crostons de pa.