Mar i muntanya de col

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La col verda és un aliment molt nutritiu, rica en fibra i folats, també en magnesi, calci, potassi i vitamines C i BAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1/4 col 
  • 1/2 ceba de Figueres 
  • 150 ml brou 
  • 100 ml nata 
  • 100 g pollastre a l'ast  
  • 50 g parmesà ratllat 
  • 3 anxoves 
  • 1 culleradeta de farina 
  • Crostons de pa 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a juliana 1/4 de col neta i la passem per una paella amb un raig d'oli i foc una mica intens. La saltem 2 minuts. 
  2. Passat aquest temps afegim un raig d'aigua a la paella i la tapem perquè es cogui al vapor uns 5 minuts. Passat aquest temps, obrim la paella i apaguem el foc.
  3. Mentrestant, tallem a rodelles 1/2 ceba i posem una cassoleta amb un bon raig d'oli a escalfar.
  4. Afegim la ceba a la cassoleta i deixem que cogui 5 minuts. Passat aquest temps, afegirem una culleradeta de farina. Deixem que es torri en dos minuts i després, afegirem  100 ml de nata,  150 ml de brou i  50 g de parmesà ratllat. Ho integrem tot i deixem que cogui fins que redueixi. Seguim fent...
  5. Tallem 3 filets d'anxova en 4 trossos. Els reservem.
  6. Emplatem amb la col cuita, la salsa reduïda, unes sobres de pollastre a l'ast esmicolades i les anxoves tallades.
  7. Acabem el plat amb més parmesà ratllat i uns crostons de pa.
Anar al contingut