Mandonguilles d'ànec amb sípia i rossinyols
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Moha Quach
- Dificultat: Mitjana
INGREDIENTS
INGREDIENTS
500 g magret d'ànec passat per la màquina
- 500 g sípia amb melsa
- 200 g tomàquet pera
- 200 g rossinyols
- 2 cebes
- 2 grans d'alls picats
- 2 l fumet, pa ratllat i julivert
-
sal, pebre i farina
FUMET DE PEIX
- 1ceba
- All
- 1 pastananga
- 1 porro
-
Peix per fer caldo o restes de peix per fer caldo (espines, caps, etc.)
Sofregim les verdures i les afegim a l'aigua amb el peix. Ho deixem bullir uns 20 minuts fins que el fumet estigui fet.
-
PREPARACIÓ
- Fem mandonguilles amb la carn del magret d'ànecs. Les passem per la farina i les reservem.
- Piquem la ceba i l'enrossim en una cassola baixa amb poc oli. Hi afegim l'all picat i una mica de julivert.
- Quan la ceba estigui caramel·litzada, la traiem del foc i la reservem per a més endavant.
- Tallem la sèpia en porcions petites d'uns 2 cm.
- En la mateixa cassola baixa, hi posem un raig d'oli d'oliva i marquem la sípia. Remenem i la deixem en un plat i la reservem.
- A la mateixa cassola, hi afegim els tomàquets pera pelats i triturats. Deixem que redueixi l'aigua.
- Mentrestant, en una paella amb oli abundant, fregim les mandonguilles i les enrossim. Les traiem i les deixem sobre un plat amb paper de cuina absorbent.
- Quan l'aigua dels tomàquets de la cassola s'hagi reduït, hi afegim la ceba caramel·litzada, la melsa de la sípia i finalment la sípia. Ho remenem tot durant un minut. Seguidament, hi incorporem el fumet amb el cullerot.
- Tallarem els rossinyols a tires fines amb els dits o el ganivet i els incorporem. Ho deixem bullir una estona i hi incorporem les mandonguilles.
- Ho deixem reduir i quan el fumet s'hagi espesseït rectifiquem de sal i pebre al nostre gust.