Mandonguilles d'ànec amb sípia i rossinyols

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Moha Quach
  • Dificultat: Mitjana

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS 

    500 g magret d'ànec passat per la màquina

  • 500 g sípia amb melsa
  • 200 g tomàquet pera
  • 200 g rossinyols
  • 2 cebes
  • 2 grans d'alls picats
  • 2 l fumet, pa ratllat i julivert
  • sal, pebre i farina

     

    FUMET DE PEIX

  • 1ceba
  • All
  • 1 pastananga
  • 1 porro
  • Peix per fer caldo o restes de peix per fer caldo  (espines, caps, etc.)

    Sofregim les verdures i les afegim a l'aigua amb el peix. Ho deixem bullir uns 20 minuts fins que el fumet estigui fet. 

  •  

     

PREPARACIÓ

  1. Fem mandonguilles amb la carn del magret d'ànecs. Les passem per la farina i les reservem.
  2. Piquem la ceba i l'enrossim en una cassola baixa amb poc oli. Hi afegim l'all picat i una mica de julivert.
  3. Quan la ceba estigui caramel·litzada, la traiem del foc i la reservem per a més endavant.
  4. Tallem la sèpia en porcions petites d'uns 2 cm.
  5. En la mateixa cassola baixa, hi posem un raig d'oli d'oliva i marquem la sípia. Remenem i la deixem en un plat i la reservem.
  6. A la mateixa cassola, hi afegim els tomàquets pera pelats i triturats. Deixem que redueixi l'aigua.
  7. Mentrestant, en una paella amb oli abundant, fregim les mandonguilles i les enrossim. Les traiem i les deixem sobre un plat amb paper de cuina absorbent.
  8. Quan l'aigua dels tomàquets de la cassola s'hagi reduït, hi afegim la ceba caramel·litzada, la melsa de la sípia i finalment la sípia. Ho remenem tot durant un minut. Seguidament, hi incorporem el fumet amb el cullerot. 
  9. Tallarem els rossinyols a tires fines amb els dits o el ganivet i els incorporem. Ho deixem bullir una estona i hi incorporem les mandonguilles.
  10. Ho deixem reduir i quan el fumet s'hagi espesseït rectifiquem de sal i pebre al nostre gust. 
Anar al contingut