Magret d'ànec amb fruits vermells

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn d'ànec conté variades vitamines i minerals, en destaca el ferro, el zinc i les vitamines del grup B; també conté quantitats considerables de greix, sobretot concentrats a la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 2 persones:

    1 magret d'ànec

    50 ml brou de pollastre

    50 g fruits vermells

    Vi de Porto

    Alfàbrega

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem en forma de quadrícula la part del greix d'1 magret d'ànec i el salem. 
  2. Posem el magret en una paella al foc per la part del greix i deixem que es torri. Quan ja estigui torrat el girem i el deixem molt poca estona per l'altre cantó.
  3. Traiem part del greix del magret a la paella i hi afegim una mica de vi de Porto fins que s'evapori.
  4. Hi afegim 50 g de brou de pollastre i ho coem una mica.
  5. Tallem 50 g de fruits vermells com ara nabius, aranyons, mores... Els afegim a la paella i els integrem.
  6. Tallem el magret i per sobre hi aboquem la salsa de fruits vermells. 
  7. El decorarem amb fulles d'alfàbrega. 
Anar al contingut