Magret d'ànec amb fruits vermells
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La carn d'ànec conté variades vitamines i minerals, en destaca el ferro, el zinc i les vitamines del grup B; també conté quantitats considerables de greix, sobretot concentrats a la pell.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Ingredients per a 2 persones:
1 magret d'ànec
50 ml brou de pollastre
50 g fruits vermells
Vi de Porto
Alfàbrega
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem en forma de quadrícula la part del greix d'1 magret d'ànec i el salem.
- Posem el magret en una paella al foc per la part del greix i deixem que es torri. Quan ja estigui torrat el girem i el deixem molt poca estona per l'altre cantó.
- Traiem part del greix del magret a la paella i hi afegim una mica de vi de Porto fins que s'evapori.
- Hi afegim 50 g de brou de pollastre i ho coem una mica.
- Tallem 50 g de fruits vermells com ara nabius, aranyons, mores... Els afegim a la paella i els integrem.
- Tallem el magret i per sobre hi aboquem la salsa de fruits vermells.
- El decorarem amb fulles d'alfàbrega.