Milfulls de salmó i alvocat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El peix blau, com el salmó, és ric en greixos omega 3, imprescindibles per a la salut cardiovascular. (Se n'ha de prendre unes 3 o 4 vegades a la setmana.)Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
1 RACIÓ
1 làmina de pasta de full- 80 g salmó fumat Royal
- 1 alvocat
- 1 iogurt grec
- 1 ou
- 1 llimona
- Cibulet
- Coriandre
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem un paper de forn sobre la safata de forn.
- Estenem 1 làmina pasta de full i la tallem en 6 rectangles
- La posem a la safata de forn
- Batem un ou i pintem la pasta de full amb l'ou cru.
- Portem la pasta al forn 8 minuts a 200 graus.
- Passat aquest temps, haurem de treure'ls del forn i deixar que es refredin per a poder manipular-los.
- Mentrestant, preparem la crema d'alvocat. Pelem un alvocat i tirem mig alvocat al got del batedor. A més, afegim coriandre fresc, un iogurt grec, sal, pebre negre i un raig de suc de llimona.
- Ho turbinem tot fins que tingui una textura cremosa
- Tallem per la meitat els fulls cuits i temperats, els tallem en horitzontal, respectant la direcció dels fulls.
- Omplim la pasta de full amb la crema d'alvocat, salmó fumat Royal i una mica de cibulet fresc acabat de tallar. També hi podem posar uns brots de coriandre. Després, ho tapem amb l'altra meitat de la pasta de full, fent un entrepà.