Milfulls de salmó i alvocat

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blau, com el salmó, és ric en greixos omega 3, imprescindibles per a la salut cardiovascular. (Se n'ha de prendre unes 3 o 4 vegades a la setmana.)Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

    1 làmina de pasta de full
  • 80 g salmó fumat Royal
  • 1 alvocat
  • 1 iogurt grec
  • 1 ou
  • 1 llimona
  • Cibulet
  • Coriandre
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem un paper de forn sobre la safata de forn.
  2. Estenem 1 làmina pasta de full i la tallem en 6 rectangles
  3. La posem a la safata de forn
  4. Batem un ou i pintem la pasta de full amb l'ou cru.
  5. Portem la pasta  al forn 8 minuts a 200 graus.
  6. Passat aquest temps, haurem de treure'ls del forn i deixar que es refredin per a poder manipular-los.
  7. Mentrestant, preparem la crema d'alvocat. Pelem un alvocat i tirem mig alvocat al got del batedor. A més, afegim coriandre fresc, un  iogurt grec, sal, pebre negre i un  raig de suc de llimona.
  8. Ho turbinem tot fins que tingui una textura cremosa
  9. Tallem per la meitat els fulls cuits i temperats, els tallem en horitzontal, respectant la direcció dels fulls.
  10. Omplim la pasta de full amb la crema d'alvocat, salmó fumat Royal i una mica de cibulet fresc acabat de tallar. També hi podem posar uns brots de coriandre. Després, ho tapem amb l'altra meitat de la pasta de full, fent un entrepà.
Anar al contingut